Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft harita tasarımıyla ilgili.

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Tamam geçmişe baktım böyle bir konu açılmamış. Şimdi benim bir iki sorum var bu harita tasarımıyla ilgili. Mesela bir hero üzerine kurulu bir harita yapıyorum. Ama oyuncunun heroyu başlangıçta kendinn seçmesini istiyorum. Ne yapmam gerek? Bir türlü hero seçimini ayarlayamadım. triggerlar bölümünde falan mı var? Yapamadığım için hazır bir harita üzerinde denemiştim hero seçimi olayını. Bu defa heroların Inventoryleri kayboldu. Eşya alamıyorlar. Bu konuda bana yardım edebilecek biri var mı? (yada bir site?)[signature][hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce açılmış 2-3 konu var ama bulması zor hehe.

inventory olayı bug olmuş, büyük ihtimalle başka bi mapin üstünde oynamandan oluşmuş olabilir.

sanırım istediğin şeyi yapmanın en kolay yolu oyuncuya bi ünite atamak ve o ünite ile haritada duran herolardan seçmek.çoğu harita bu yöntemi kullanmış (warchasers, d-day)
bu ve harita editöründeki düz bi harita yapmak dışında herşey triggerlara bakıyor.
ben bilmiyorum, bilen de tanımıyorum.harita sitelerinin forumlarında veya ilgili bölümlerinde bilen kişilere veya tutoriallara ulaşabilirsin.
site neresi var dersen burası var.(map bölümüne giricen)[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
Sosyal ağlarda paylaş

heroya "hero inventory" ekle bunu normal ability te ayarliyabilirsin...yukarida biryerlerde olmasi lazim....

bu konuda benimde bir sorum olacak...FT daki herolari ve nagalari birturlu secemiyorum....2. sorumda creepleri öldürünce nasil gold alabilirim?

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 04 Temmuz 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ripe onun bir tirgger'ı olacaktı sanırım. Arkadaşın verdiği adresten bazı haritaları indrip triggerlarını inceleyerek bayağı bir bilgi alırsın zaten (mesela Sugar Boys Helms Deep haritası. Ben onun üzerinde deniyorum her şeyi) Yaa bunlar iyi hoşda şu heroları seçtirmeyi hala beceremedim. Biraz daha uğraşacam demektir :([signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Ehem aylarımı editör karşısında heba etmiş biri olarak derim ki:
Hero seçme en basit ve kullanışlı örneği warchaserstır sömürün onu...Eğer hala çözemessen söle detaylı bi açıklarım memnuniyetle :)
Bi de bi arkadaş creeplerden nasıl gold alırım demiş.Normalde natural hostilelardan alırsın goldu senin sorduğun diğer player unitlerinden nasıl alacağın herhalde.Onu da Player- triggerlarından ''turn player flag on'' yapcağın.Bounty vermesini istediğin her player için ayrı ayrı yapman gerekiyo..
Sosyal ağlarda paylaş

Hemmen araştırmaya başlıyorum. İki gün uğraşırım. Beceremezsem hemen mesajımı farkedersin zaten :) Bende editörle günlerimi heba edecem galiba. WOW gelene kadar en azından :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

ehue benim var....
ben 2 corr mapi yapiyorum..digerlerinden tek farki bizim okuldaki arklain sevdigi herolari koyacam..
1.soru:scoreboard nasil yapabilirim?
2. levele gore revive nasil yapabilirim tabi onunda dday deki gibi sayacak 2 dk geriye dogru mesela

bunlari aciklayabilrsen cok sevinirim yafa ufak bir orn yapabilirsen cok makbule gecer..saol

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 06 Temmuz 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...