Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 elimde bir suru elektronik kitap var uzantıları asagıdakıler. bunları okumak ıcın kullandıgınız ise yarar programlar varmı txt pdb pdf doc bi de uzantısı lit olanlar var onu eklemeyi unutmusum [Bu mesaj Thunderbird tarafından 02 Şubat 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 adobe acrobat reader ( pdf,pdb ) ms office ( doc ) word pad ( doc )[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 acrobat pdb okuyo demek kurdum pdbleri gormuodu ek: pdb yi acrobatla denedim acilmadi [Bu mesaj Thunderbird tarafından 02 Şubat 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hmm bende pdb okuyo biliodum ama okumuomus eReader http://ebooks.palmone.com/download/product/15909/eReaderProWinFreeTrial.zip[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar