Ani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saçmaliga bakarmisiniz chiitn setleri basiyorum teker teker hepsi 3 e geliiyor çat çut patliolar deli oldum . bi eldiveni +5 e kadar getirebildim gitti param da tükendi be nasil kasacas :D bide arkadaşlar +7 kukry war bende 8 e nasil basabilirim ufak tefek bişey biliomusunuz ?
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 trinaS piece yardımıyla yap diyecegim de allan kukrysini +8 yapmaya degmez.Ama sanırm ben para olayında rahatım diosun bole chitin set patlattıgına gore.Al bi trinas piece[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Ani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kukry basicam abi taktim sefmiom sard mirage tipi bozuk silahlar bi kukry war :D a.q sarda 60 m werene kadar yemin ediorum +10 kukry basnaya çalişirim wallah wermem mirageyede wermem onada 9 kukry basarim :D para konusunda rahat deilim artik para bittti trilyonalr yedim fallah :D
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayırlı upgradeler diim o zaman.hani ap si daha ii olur die soluodm dier sillahları upgrade etmeni ama sen diosan favorim budur geri kalan bana yalan eywalla.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Ani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saol dostum onerilerin için :D
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sonucu söyle olm bakalım aramızdan biri parlatabilicek mi.
Öne çıkan mesajlar