Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi ne şanssızlıktır anlamadım 2 gün abyss kastım çıkan paralarla abyss aldım sonra bende olanlarla birlikte 51 abyss etti. gittim o adi şerefsiz adamdan abyss oynadım fp ve böreklerden bide 3 upgrade scrollden başka bişi çıkmadı sonra hadi gidiyim iki wizard uplayıp satıyım biraz param olsun dedim yok oda olmadı kalan bütün param +1 wizard ları +2 yapmaya çalışarak geçti 10 wizard staffın 2 si +2 oldu geri kalanı patladı +2 ler +3 olmadı ben o anwilin ta ... neyse bukadar şanssızlığın ardından cebimde 5 kuruş kalmadı lanet oyundaki şanssızlık nedeniyle bırakıyorum sinirden neredeyse makinayı parçalıcam olmaz böle bişey forumlardayım gitmiyorum burada iyi zamanlarım geçti[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben tobe ettim abbys e.ustumu basımı tam duzeltene kadar abbys kullanmıcam.Ne yuwalar yıkıyor su abbys.Allahım sen kullarını bu kotu alıskanlıktan koru! gechmish olsn :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gladros sen wizard ları 2 den 3 e upgrade ederken nus kullanıyorsun ve yakıyormusun?
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi aman etme ya koskoca 5 x karakterin var alla alla hiç bu yuzden bırakılır mı hadi lag sorunundan bıkkınlık gelse neyse de yani cıx cıx
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya bırakın oynanmaz u oyun artık lag para hepsi problem oynamak için saat kuruyordum sabah 4e yok artık dayanılmaz gelior adama tekrar ultima takılırım heralde nus değil bu arada cus cusla bile ben +5 yaptığım zamanı hatırlıyorum bu gün bunca olan bu şanssızlık beni baya bi oyundan soğuttu[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla gene sen biliyosunda bari char. sat bosa gitmesin level 5x ama bana kalırsa gene oyunu bırak ma
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw arkideşim madem cusla upgrade yapabiliyorsun. ne uğraşıyorsun yap 4 5 sat gitsin cusla yaptığın itemları. hazır al en temizi. bu hafta 2 tane 5 den 6 ya busla chitin patlattım. şu 15 günde patlattığım 13 tane chitin var. ve oyunu bırakmayıda düşünmüyorum :)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 La VangeL olm siz bunlari diyorsunuZ O zaman benim gibip intahar etmem lazim :) dimi lem.Uzerimde Full +6 seT waRdi elimde +7 wizard,unique pendant yuzuk falan hepsi gitti :) durun o zaman ben bi gidip intahar edeyim :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw onu diyorum işte bu tip şeylerle oyun bırakılmazki. adamlar çatır çatır raptor patlatıyor. have fun kardeşim yaw ne oyun bırakması
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bırakma,lag azalacak banlardan sonra zaten bir de millet wow a gecmeye baslıyor hızla.duzelecek lag durumu.olayın para kısmı da sana kalmısh artık.simdi patlatırsın ilerde super malzeme cıkarırsın hc belli olmaz[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 E abi bizde wow a geçelim olmazmı ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wala ben bi account actım wow da ama sarmadı konrolu klavye ustunden falan bakalm bi de subat sonu gibi paralı olcak su an free.burda alıs mouse la oyamaya sonra orda klavye ustunden olmuo yani.ama grafikler falan gayet ii. yine de KO hastalıgına kapıldık bi kere[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ko mo yalan olucak.:D Ne umutlarla başlamıştım Ko ya hiç unutmam. Böle lvl 40 falan olunca eslant yollarına giderken ne anılarım oluştu ;) ama oyunda adaletsizlik diz boyu. Bizm yaptığm macroydu loot tu falan hikaye. yapsan yapsan bi uniqe item alırsın. Adamlar aşmış artık bu oyunu. oynamanın bi amacı kalmadı be abi. Oyunu yönetende iş yokki oyun da olsun. Sende artık çık o pazardan git lvl kas biraz :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 walla senin charın war hic olmasa bizim o bileyok artık 5x iz ama cıbılız bende bırakıcam oyunu :(
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hoşgeldin aramıza birader. az mı dömeldik o abyssçinin önünde 100 lerce abyss i bozdururken -sag yap sol yap sen -şurda dur ben burda durim- -yok olmadı yine rice cake off ya of - -bişey çıkarsa şu fişekleri patlat millet anlasın voliyi vurdugumuzu- -lan içim dışım fp oldu allahsız - - yemin ettim yamultucam o herifi yine rice cake çıkarsa- böyle anılarımız oldu daha ilk yaptıgım bowda bala nusla +7 yapmıştım +8de parladıgını söyledi bi arkadaş hade dedim paraya kıyiim bus alim gittim aldım fln yine patlattık ne silah kaldı ne bişey o arkta busla +7 staff yapmıştı oda patlattı. o gün bugündür böyleyiz ne para kazandıysak hepsini upg.e abyss e ve gob a yatırıyoruz cz dalgamız olmadıgı için en zevkli gelen olaylar bunlar şimdilik hea bu arada 1 kere iron bow çıktı abyssten 30m+5 bus a sattım onun için bana pek koymuyo başlarda çok fenaydım ama bende aynen senin gibiydim. çıktıgı zaman rahatlıyosun hocam milat oluyo oyunda.
Öne çıkan mesajlar