Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kertenkel, uzun zıpkında, lastikte uzun oluyor, germesi fazla zor değil, özellikle bazen cins adamlar ona kısa lastik takıyorlar falan o zaman ger gerebilirsen, geçen sene çeşmede 2-3 gün üst üste dalmıştım, göğsüm yara olmuştu aynı yere dayayıp germekten zıpkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 lastik uzar ama atıyorum 100 cm tüfekte 66 cm lastik gerekir 110 da 73 cm ama3.7 bölerseniz bu rakam haliyle azalır aynı orantıda.Bunun hesabı vardır kafa ile çentik mesafesix2/3-3.7 ye kadar lastiğin cinsine göre standart lastik ölçüleri vardır ama herkesin belli bir av stili vardır buna göre kendi lastik kombinasyonlarını yaparlar. Birde tüfek uzadıkça lastiği germek oldukça zorlaşır hele kol uzunluğunuz kısa ise dahada zor olur çünkü lastiğe ulaşmak lazım gerebilmek için sonra eğer iyi bir teknik oturtmuşsanız rahatçana çekersiniz kol kuvvetinizde önemli bunda uzun tüfeklerde mm olarak genelde 20 mm tercih edilmez bunun yerine 2x 16 daha akıllıca olur birdeçünkü bazı marka lastikler oldukça sert olurlar ve çekmek bir ölüm olur yorulmanız dalış performansınızı çok etkiler son olarak ekliyim en azından göğüs deforme olmaması için kıyafetiniz yoksa tshirt ün üstüne mause pad in lastik maddesi gibi birşey dikin göğüsünüz deforme olmasın göğüs deformesi sonucunda bunlar oluşabiliyor. İman tahtası ve Duedonum (12 parmak) olduğu bölge zıpkın kabzasından deforme olmuş. Tam çataldan diyafram geçiyor biliyor musun. Aynı hatayı ben de yaptım zamanında;özellikle duedonum bölgesindeki esnemeden dolayı ve soğuk tesiri ile oluşan gastrit belasını savmak için baya bir uğraştım.Hiç olmazsa yazlık elbise (shorty) kullanın ki o bölgeyi koruyun.Midenizi de soğuktan korumuş olursunuz. bu usta bir abimizin önerisi ciddende dediği gibi oluyor bir süre sonra miğde ekşimeye başlıyor cayır cayır yanıyor küçükken elbisem falan yokken başıma gelmişti. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bunu gürgenden yapip parcalamak da war =P maun grubudan yapinca cok agir olabilir yalniz, iroko , sapelli falan cok agirdir, suya dayanikli, tuzlu suda ölümsüzlük kazanan agaclardir. afrika tikinden ya da brimanya tikinden de yapilabilir onlar bir nebze daha hafif olacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sırf maunla güzel olmazda sapelli maun ikilisi veya iroko sapelli 5 parça lamine ederek yaparsak güzel denge sağlanır bunlarda suya karşı iyi ağaçlardır ama en iyisi birmanya teak idir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 varsa kullanmadıgınız zıpkın gönderinde bizde saplayalım balıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Alalım sanada bir tane fistan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 vay beleşçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 fistan nerde oturuyorsun canım benim =) fazlalık buluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi antalya =( balıklar bana bakıyor ben onlara. yok el sivri bişi. atalım vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar