Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Butun gun yatiyo zaten, gece aktiflesiyo biraz. Abi ruh oyle ya onu hissediyosun, boyle dominantlikla sahibini bilmede falan kurtluk var. Surat kürt iste, ama vucut essek kadar. Arka bacaklar da o kadar basik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 başlık niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 başkası açsa aynı başlığı ya ban ya edit gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Icimizdeki political corectness i espiri yoluyla yikiyoruz o yuzden. Ama tabi buradan kürtler kopege mi benziyo birader? Diye soran olur mu? Olur Basin sikayeti degistirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sorun şikayete basmak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 AHAHAHAHHAHA BEDAVAYA YEMEK YEDIGI VE BASKASININ MEKANINA IZINSIZ COKTUGU ICIN ALMAN KURDU ALMAN KURDU OLMUS!!!! irkci ve ayni zamanda gercekci espri yapilacaksa ve karsi tarafin da alinmasi isteniyorsa boyle yapiliyor. ogrenelim, bilinclenelim. esh bana bahmiyiii.. kopegin adini apo koysana aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Aluriel said: sorun şikayete basmak değil Kürt arkadaslarimi alir gelirim topige guldururum. Utandiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Esh said: Aluriel said: sorun şikayete basmak değil Kürt arkadaslarimi alir gelirim topige guldururum. Utandiririm. kürtlükle yada dalga geçmenle de alakası yok başkası yaptığında yönetimin yaptığıyla sen yaptığında göz yumulması sıkıntı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben gumbetteydim dun kaldigim otel full doluydu. Turist olmamasi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bayram oncesi dsun abi birak da. Gumbe dedigin sezonu nisanda acan yer. totalde minimum karla 4-5ay is kovaliyolar. 50 tane kazma birbirinin kafasini yardi 2 musteri icin daha 15 gun olmadi. Ha bu arada gumbet esnafinin alayi kürt. Konuyla ilgili diye seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Aluriel said: başkası açsa aynı başlığı ya ban ya edit gelir Basliga cevap yazan biri olaraktan farketmedim bile basliktaki kürt -> kurt olayini. Simdi OP soyledi ya alinmislar degistirebilir miyiz diye, editlicem. Haliyle evet, basin sikayete, geregi yapilsin mod/admin kim gorurse. Bu arada cifte standart da cifte standart diye velveleye veriyonuz ortaligi da, birinin atilmadan once 34524 kere uyarildigini, genellikle ayni seyi tekrar tekrar yaptigi icin atildigi gercegini goz ardi ediyosunuz. Neyse, varsa kural disi oldugunu dusundugunuz bisey cekinmeyin, basin sikayete (bi kere basin plz, flood'layinca hos olmuyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ben floodlicam banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 üyelere eşit davranılacaktır diye kural mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar