Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nets & jazz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 04:00'de nba tv canlı olarak veriyor zevkli bi maç olacak bi yanda j.kidd, v.carter diğer yanda memo, krilenko..
utah alır derim zorda olsa.[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
ilk devre bitti utah alır diyodum nets resmen ezdi, j.kidd ve carter özelliklede carter azdı.
63-45
bu arada carter'la kidd'de triple-double yapabilir.[signature][hline]none.
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 30 Ocak 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
99-82 nets almış. carter ikinci yarıda pek sayı atmamış anlaşılan :) sırf ilk çeyrekte 18 sayısı mı ne vardı.

Vince Carter showed off his all-around game, scoring 30 points, grabbing 10 rebounds and handing out eight assists to power the Nets to a 99-82 win in Utah on Saturday night. Jason Kidd added 19 points and 10 assists for New Jersey, which led by as many as 26.

bi yanlışlık var burda..ben maçı izledim ve 10 assist 8 rebound aldı..yani senin dediğinin tam tersi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
vince istese triple double yapardi, son 5 dakika oyuna bile girmedi ki 2 ribaund almasi yeterliydi. adam o kadar sovunu yapti, hele o smac'la geceyi noktaladi.. daha iyisi, $amda kayisi. :) Vince is back!.. bundan sonra butun Nets maclarini izlemek farzdir..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
ama Carter inanilmaz bir mac cikardi, gercekten yillar sonra onu basketbolseverler olarak mukemmel bir halde gorduk. herif yapmadigini birakmadi; oyun kurdu, savunma yapti, ribaund aldi, asist yapti, blok koydu, top caldi, ayriyetten yaptigi alley oop ve mukemmel smacla geceyi damgaladi. helal olsun, ve herif o kadar sakin oynadiki hic kasilmadan sanki antreman havasindaymis gibi patur kutur.. bir de 5'te 5.. 3'luk atti ki akillara zarar. Nets sezona kotu basladi biliyorsunuz ama Vince-Kidd ikilisi eger geriye kalan maclarda bu ve bunun ustunde ya da buna yakin performans sarf ederlerse sampiyon bile olurlar, aha bende buraya yaziyorum.. Andrei Kirilenko butun gece boyunca Vince'i tutamadi. Bi ara Vince 3 kisinin arasina girip son anda cevirerek potaya carptirip bir turnike atti ki son adam Kirilenkoydu, Kirilenko'nun suratini gormeliydiniz.. Macta cok guldum cok, hatta Vince bi ara Kirilenko'ya bir blok koydu ki zaten berbat oynayan Kirilenko, moralmen coktu.. [signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 31 Ocak 2005 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 30 Ocak 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
gilean ben nba.com dan kopyaladım :)

yannış yazmışlardır. ben de izledim 10 asist 8 rebound aldı.
hatta kariyerinin en yüksek asist sayısı sanırım[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Kariyerinin en yuksek asist'i 12, bu sezonun ise 9'du, ikisinide gecemedi. ha istese gecerdi son 5 dakika oyuna girip, o ayri mesele..[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 31 Ocak 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet, In$allah Carter'de katilirda ceki$meli bir $olen izleriz..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
  • Yeni Oluştur...