Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar benım Pc De Internet Explorer Veya Bişi Acınca Full Ekran Yapınca Ve Aşaği Indırınce Veya Aşağıdayken Yukarı Cıkarınca Monıtor Ayarları bozuluor 1-2 mm altlardan yanlardan neden acaba FORMAT OLMADı TENIK SERVIS OLMADI NE OLUCAK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tam oalrak sorun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yani monitörün ayarları diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya Çözek Zaten Tam Olarak SOrun Nasıl bak Şimdi Diyelim Paticik E Giriyorum Ve Büyütüyorum Web Sitesini Aşaği Alınca Monıtor Ayarlarında Bozulma Oluor Ama Cozunurlukle Veya monıtorden deıL tamamen donanımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yani Pc Gold Teknik Servis Sorun Yok dıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 olabilir ilginç bi olay ss çeksen de bi baksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 pc gold hangi şube??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paticikdede Bir Kaç Kere Farklı Topıclerde Sorunumu Anlattım Ama Cwp Atan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 belki farklı farklı topicde aynı konuyu anlattıgından kimse cevap vermemiştir ne dersin? aynı topic bi kaç mesaj alt tarafta?[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bak kardeş c/denetim masası/donanım/monitör den bi driver kontrolü yap olmazsa biosta veya hdd te bi sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya abi şube farketmess... hepsı bole bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mert_Bjk, 01 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: bak kardeş c/denetim masası/donanım/monitör den bi driver kontrolü yap olmazsa biosta veya hdd te bi sorun olabilir Ama Arkadaş Olmuor Herşeyı Denedım Sonucda Ben sana nedıorum ? Pc Gold Yapamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ewt bencede öle ama sen bi biosuna bak olmazsa sana werim bi tane işlemcinin kutusundan fazla bi tane çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Fistan, 01 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: belki farklı farklı topicde aynı konuyu anlattıgından kimse cevap vermemiştir ne dersin? aynı topic bi kaç mesaj alt tarafta? Doğru Olabılır Ama Bılmıorum Fristan Sen herkese yardım edıorsun ama bana yardım eden kımse yok sorun buyuk sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bak kardeş gürsumuydun bunlar boş işler sen monitörün içini bi aç tüpü bitmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Fristan Sonucda Virus De Olabılır hdd işleyen bişi cunku format attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ewt fristan doru sölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Monıtor Yeni (: 2 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sonuçta Hyundaı Q770 Ve 2 aylık garantiside var ama başka monıtorlerde denedım mert_bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kardeş virüs oalbilir kaspersky kullan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aynısı bnm kuzenede oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mert_Bjk, 01 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: kardeş virüs oalbilir kaspersky kullan tavsiye ederim Onda bişi cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar