Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Buraya Bu Topici Sonkez Acıorum Arkadaşlar Nolur Yardım Edın Mesela Internet Explorer Fln Acıorum Aşagı Indırınce Metın Arac Cubugu Varya Başlat Alttakii 1-2 mm Üste Cıkıor Sonra Pencereyı Kapattıgımda Duzelıor Bu Sorunu Nasıl Cozucem ( Format 15 Kere Attim ) Pc Gold Teknik Servis Bile Çözemedi ... Bilmiorrum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ohoo Benım Bildiğim Patıcık Bulurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben ne diyorum ya pardon [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya Cwp yokmuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Of Nolur YArdım Edınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bitsin artik bu çile yardım edın pc meeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Olm dk bası msj atıp durma Bilen biri vasa yazar zaten ne up layıp duruyosun bosu bosuna Biraz zaman ver Belki senin derdinin caresi su an online değildir cık yarın bak noldu diye...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 1-2mm üstemi çıkıyor yoksa 1-2mm genişliyormu araç cubugun?[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 üste cıkıorrr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bilg cıya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 metin araç çubuğu nedir yaw? bence sen önce internet explorer açıkken bi ekran görüntüsü al, sonra aşağı aldığında bir ekran görüntüsü al, (yani sorun olmadan önce sorun olduktan sonra vs..) hepsini buraya koy ona göre söyleyelim. bir de sakin ol, biliyorsak cevabını söyleriz zaten, ama önce bi sorunu anlayalım. ekran görüntüsü almayı bilmiyorsan forum da screenshot diye arat nasıl yapılacağını öğrenirsin, sonra screenshotları da www.photobucket.com a yolla ordan buraya link ver.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi metin arac cubugu dedigi Baslatın oldugu Cubuk msn fln hızlı baslatın oldugu cubuk [Bu mesaj Faust_ tarafından 02 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar