diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu nasil sestir bu nasil müziktir süper ya abi fanatikleri oldum ben bu adamlarin odam da posterleri var o soliste çok özeniyorum o da bebek yüzlü bende ona biraz da olsa benziorum ama o ses iste bitiriyo adami onun sesi gibi sesim olsun isterdim sizin düsünceleriniz nedir placebo la ilgili[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eyvah[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok adamin cinsel tercihi beni enterese etmio canim :D yanlis anlasilma olmasin :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ondan degil zaten[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende severim placebo'yu..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nie ki yoksa nefret mi ediyosun olabilir tabi ama ben hasta oluyorum neden bilmiyorum ama cok guzel gelio ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben birilerinin cıkıp "aramaya inanın" demesi muhabbetine eyvah demistim ama neyse yoksa hastasıyız ailecek placebo nun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sevemedim sevemiyorum İngiliz grupları...Radiohead , Placebo , Muse vs... Dinlenesi tek şarkısı Every Me Every You...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 anladim gerci ben hicbiseye inanmam ama olsun[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir İki Üç Dört Bunlar sadece senin gibi "süper grup vs.." açılanlar.Birde 2-3 tanede birkaç konuyla birlikte açılan var.Yani birazcık aramayı bilsek. ARAMA![signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Chuck bak Pure Morning Special K Twenty Years bak bunlar hit sarkilar ama bana sorarsan btün sarkilari süper[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Soulmates'de güzeldi gerçi , canlı performanslarını izlemiştim... Bir göz atacağım önerdiğin şarkılara ama hayırrr bana Placebo sevdiremezsinizzz d:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kawa çok pardon ya kizdirdiysam affet beni yani cahillik iste hiç okula gitmedimki orta sondan terk[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 01 Şubat 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 maalesef yurdumda ben gay im in ingilizcesi olmultur bugün placebo. o nedenle dinleyenler biraz çekinir seviyorum demeye.. buda bu ülkenin cilveleri maalesef.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 placebo yu seviorum ben hiç çekinmiorum nie seviom die gay miyim hatta solistide çok begeniyorum ama kizlardan da çok hoslaniyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Müzikle kişisel tercihleri hala karıştırabilen insanlar yüzünden öyle deniyor olabilir...Ama çekinmeyiniz , "Ben Placebo'yu seviyorum ulan !" diye nara atınız...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 placebo guzel RedHotChiliPeppers MASTER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ne alaka simdi placebo = gay olayı, placebo dinleyen her erkege gay deniyosa o zaman ben ve arkadaslarımın cogunlugu topluca gay miyiz? Brian gayse kime ne. Placebo severim bayılırım istenirse grup icin amuda bile kalkarım ama brian'a bayılıyo da deilim. Bi de placebo - I know var tabii...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende seviyorum haliyle :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 off bi gün çok komik bi olay oldu.. taksiye bindim adam placebo dinliyo.. yabancı kanal karıştıran taksicilerle karşılaşmıştım ama bu adam kasedini almış dinliyor.. Adamla biraz konuştum adam dediki sesi çok hoşuma gidiyor, çopk güzel müzik yapıyor ama cengiz kurtoğluda dinlerim diyor.. SOnra adamın tepkisini merak ettiğim için bu adam gay dedim. Etek giyo ruj sürüyo falan dedim.. Adam garip garip baktı. Bişi dicekti laflar ağzına dolandı... -Yaf, şimdi, yani dinliyom sadecei ne yapar ilgilendirmez, ama yazık etmiş, yani, ses güzel, yakışır mı be yakışır mı... ahahah taksiden inince çok gülmüştüm buna benzer bi replik olmuştu...[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya bu "Aramaya İnanmak" olayı neden bu kadar önemli bu forumda? Burası sözlük değil forum.Açılan bir konu bidaha açılamazmı , yada illa eski topic de mi yazılması gerekiyor.Adam yeni duymuş belki , yazmadan önce aratması mı lazım.Tekrar yorum yazmak istemeyenler yazmasın , olsun bitsin. edit: ayrıca PLacebo süperdir..Topoş Brian =) [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 02 Şubat 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: diablotg, 01 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: placebo yu seviorum ben hiç çekinmiorum nie seviom die gay miyim hatta solistide çok begeniyorum ama kizlardan da çok hoslaniyorum biz bu insanlara biseksüel(bisexual) diyoruz. ama senin bayanlara ilgi duyan tarafin agir basiyo demek ki. =oP $aka $aka.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 pain of salvation la beraber en sevdiğim grup =) albümlerden nasıl bi değişim gösterdikleri çok net anlaşılıyo işte damardan eğlenceden durulmaya doğru falan. yakın zamanda gelecekleri olmaması çok kötü (türkiyeye) düzenli olarak www.placebo.co.uk dan ailecek ilgiyle takip ediyoruz. brian molko.... ayrı bir yaratık o ya. tanrısal bişey, sesi ve cinsel tercihi de bunun kanıtı.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar