Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scan edilen belgedeki yazıyı tanıtmak

26ee140

Öne çıkan mesajlar

Üzerinde yazı yazan bir kağıdı (düzgün yazılmış bir yazıyı, örneğin ansiklopediden bir sayfayı) tarayıcıda taratıp, nasıl notepad veya herhangi bir yazı programı ile işlenebilecek hale getiririm? Bir bilgisi olan var mı? Hangi program ile bu işi yapabilirim?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Sosyal ağlarda paylaş

hehe zamanında bu yontem hayatımı kurtarmıstı (bkz: Dönem odevi sorunsalı) Lise yıllarındaydı tabi :)
Gerneyse herhangi bir ocr yazılımı ısınızı gorur yanlız karakter tanımada mukemmel değiller tarattıktan sonra bir goz gezdirmede yarar var
Herneyse buraya bir bakın[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...

[Bu mesaj Smooth tarafından 02 Şubat 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öle bi program var , yani benim scaner kendi programı azıları pdf formatında yapıo :) doc fln da yapıo :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

scanner resim tarayabilsin yeter ayrıyeten bir özellik gerekmiyor.

Abbyy Fine Reader 7.0 kitap harfleriyle yazılmış bir sayfayı 4-5 hatayla txt/word dosyasına çeviriyor. ayrıca bu programlar 4-5 yıldır var. :-P

http://www.abbyy.com/ deneme sürümünü çekebilirsiniz, deneme süresi sonrasını da bazı siteler yardımıyla siz getirirsiniz artıkın.
//edik; site de türkçe karakter dosyasını indirmeyi de unutmayın. onu indirince tr karakterlerde çıkıyor. (gerçi Smooth link vermiş ama görmediydim nese kalsın :-P)
[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 02 Şubat 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abby konusunda bir numara yıllardır kulanırım çok küçük yazılarda bile oldukça başarılı ama önemli olan taramanın yüksek çözünürlükte yapılmazsı. düşük çözünürlüklerde (ufak yazılarda) sorun yaşana biliyor + abby de turkçe desteğide var program kurulumundan sonra download ettiriyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beefsteak, 02 Şubat 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
de o ise girmeden once dusunun o kadar zaman harcayip belgeleri tarayip ugrasabilecekmisiniz..mesela bi ansiklopedi..taramasi cok suruyor be..

sayki sevki ve sonra duzeltmeler filan filan uzun is..scanner almadan once iyi dusunun yani..
aynı sayfayı elle yazmaktan çok çok çok daha kısa sürüyor, hele bi de tarayıcı hızlıysa oy oy oy..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...