pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya kim kazandi turnuwayi benim faworim elf le şizoydu ama şimdi merak ettim ben kimler eşleşti bi yazsana buralarda oynayan adam yok cokkotu paslaniyom Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Anıl ve Okaner kazanmış....[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eşleşme usulü ile değil, 5 takım olduğu için "lig usulü" gibi birşey oynadık... herkes herkesle oynadı... 3 maçtan 2 sini alan kazanır şeklinde ama alınan maçlardaki HP averajı da önemliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm demek ole oldu buralardan istediiniz bseler warsa msj yolayin bana ben buliyim size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shivan_dragon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 "olm koyduk çocuuu!!!!! ahahaha!!!!! bööle verirler kamasutrayı işte ooooohannnnessssszzzzz....." Neise kendime geleyim... gayet iyi bir turnuvaydı biz aldık, mutlu ve gururluyuz(?). genelde destelerde 2headed mantığı üzerine kurulu bir olay yoktu (bkz. Phage+Hunted wumpus:) ) ama gayet çekişmeli ve eğlenceliydi.... ööyle işte. herkese can-ı gönülden tebrikler :)[signature][hline]"It can only take place When the struggle between our children has ended Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love Love is THE DANCE OF ETERNITY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 la iyiki bi turnuwa kazandiniz artik 2dakkada bi nasi kazandik dersin unutma olm ben yoktum ondan bole oldu :)[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 anıl'ın indiği hunted wumpus'un ardından bizim avatar of might'ı beadvaya inmemiz çok hoş oldu... bütün cafe birden bizim masaya toplandı ne oluyor diye... anıl şöyle bir kızardı ama savunması sağlam olduğundan biz avatarla atağa kalkamadık... ööööyle önümüzde durdu garibim... sonra da zaten ters taraftan gelen Phage'i durduramadık... :( yüzsüz shivan_dragon bir de Avatar of Woe istiyorsun... Phage varken ne gerek Avatar of Woe'ya... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crestfallen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyler slm hepinize bende burdayım artık.Su turnuva tarihlerini hep bursalılara göre ayarladınız ayıp oldu ne aceleniz vardı sanki yaptınız bayramın son günü.Benim wall'larım "Phage" tanımaz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shivan_dragon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya afferin de canlı wall kalırsa tanımaz tabi :) zaten sorun orda başlıyor... benle oynamadın galiba ?? :) Ya ben avatar istiyorum çünkü......................... istiyorum yani :) hemide çok yani ne diyiim.. aynı şey değiller zaten phage farklı avatar farklı.....neise yaw ööle işte[signature][hline]"It can only take place When the struggle between our children has ended Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love Love is THE DANCE OF ETERNITY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 okachu, sana ozel bi avatar hazirlatiyorum burda, haberin olsun :) istanbulda fazla kalamiycaz biliyosun, sonra bana bodrumda magic diye aglama dalarim walla, bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya hafta sonu istanbulda B.o.K. Pre-Release'ine gittim millet getirmiş protector'lu kolleksiyon albümlerini sayfaları çevirdikçe gözüme Avatar of Woe'lar takılıyordu... hep sen aklıma geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LADYOFRATS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ali elimde süper wall'lar var. Hafta sonu görüşürüz geldiysen. Bir dost:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar