Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa & 60's & Two-Headed Giant & Fazlası

FarseeR

Öne çıkan mesajlar

"olm koyduk çocuuu!!!!! ahahaha!!!!! bööle verirler kamasutrayı işte ooooohannnnessssszzzzz....."

Neise kendime geleyim...
gayet iyi bir turnuvaydı biz aldık, mutlu ve gururluyuz(?). genelde destelerde 2headed mantığı üzerine kurulu bir olay yoktu (bkz. Phage+Hunted wumpus:) ) ama gayet çekişmeli ve eğlenceliydi.... ööyle işte. herkese can-ı gönülden tebrikler :)[signature][hline]"It can only take place
When the struggle between our children has ended
Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love

Love is THE DANCE OF ETERNITY"
Sosyal ağlarda paylaş

anıl'ın indiği hunted wumpus'un ardından bizim avatar of might'ı beadvaya inmemiz çok hoş oldu... bütün cafe birden bizim masaya toplandı ne oluyor diye... anıl şöyle bir kızardı ama savunması sağlam olduğundan biz avatarla atağa kalkamadık... ööööyle önümüzde durdu garibim... sonra da zaten ters taraftan gelen Phage'i durduramadık... :(
yüzsüz shivan_dragon bir de Avatar of Woe istiyorsun... Phage varken ne gerek Avatar of Woe'ya... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya afferin de canlı wall kalırsa tanımaz tabi :) zaten sorun orda başlıyor... benle oynamadın galiba ?? :)

Ya ben avatar istiyorum çünkü......................... istiyorum yani :) hemide çok yani ne diyiim.. aynı şey değiller zaten phage farklı avatar farklı.....neise yaw ööle işte[signature][hline]"It can only take place
When the struggle between our children has ended
Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love

Love is THE DANCE OF ETERNITY"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...