FarseeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Merhaba; Birşeyler söyleyebilecek kadar uzun zamandır etrafta olan biriyim. Bundan yıllar önce, biz henüz Magic çömezi iken ve Bursa da Magic ile ilgilenen bir bizlerin kaldığını düşünürken aldığımız turnuva daveti bizleri çok şaşırtmıştı. Fakat asıl şaşırtıcı olan, Heykel de bir İnternet Cafe de organize edilen turnuvaya katılanların sayısı ve destelerinin kaliteleriydi. DCI Database' ine geçirilen puanlarımız da cabası. (Abisinin destesiyle oynayan küçük bir çocuk ta vardı arada ama olsun : ) Bütün cafcafına rağmen, "Birilerini yenelim de şanımız official olarak yürüsün" düşüncesiyle yapılmış bir turnuva olduğunu belli ediyordu. Acı olan şey, o zamanlar yapılan turnuvanın, şimdi yaptığımızdan birkaç gömlek üstün oluşuydu. Fakat bu bir şikayet unsuru olmalı mı? Bursa "gençlerinin" üzerine bildim bileli ölü toprağı serpilidir. Açıkça söylüyorum : Zaman öldürülen kafelere gidip Monopoli, Sıkrabıls ya da Tavla (en güzeli) oynayacak enerjiyi zor bulan bu arkadaşlar, söz konusu gece "ortamlara akmak" olduğunda 'en enerjik en patlangaç benim' yarışına girmekten kendilerini alamıyorlar. Magic olsun, başka organize olmaya, birliğe dayalı oyunlar olsun, çoğunluğun kafasında aynı düşünce -en azından düşünebilecek kadar enerji sarfetmeye lütfedenler- "Başkası uğraşsın, biz ayrıyetten b..umuzu atarız." Evet 60's bu tür bir organizasyon için müsait bir kafe değil. Niye? Çünkü Bursa da tam anlamıyla bir hobi kafe yok. Bu uğraşmayıp, uyuşuk beyinlerle köşeye çekilmek için yeterli bir neden değil mi? Daha iyisine ulaşmayı hepimiz istediğimiz için daha azıyla yetinerek başlamayı göze alıyoruz. Ne sanıyorsunuz? Enayinin birinin 3 katlı hiper-lüks bir yer açıp herkesi davet edeceğini mi? Sadece olumsuz eleştiri kusmak, sadece b.. atmak size kendinizi ne kadar da iyi hissettiriyor değil mi? Ama içinizdeki boşluk duygusunu atamıyorsunuz. Sen imren, sen gıpta et ama içlerine girmeye tenezzül etmeyecek kadar da kibirin olsun. Oynamak iste, ama oynayanları beğenme. Aferin. "Magic zaten son derece aptal bir oyun" Hah! Bunu zaman zaman ben de söylüyorum. Fakat birey birey köşelerinde kuruyan insanların, basit bir turnuva da bile nasıl heyecanlandıklarına , nasıl da bir "ruh yakaladıklarına" bir kez daha tanık olunca, asıl önemli olanın Magic olmadığını bir kez daha hatırladım. Asıl önemli olan ne mi? Kendiniz düşünün. Çamur atmaya değil, düşünmeye teşvik edilmeye ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki.. Doğrudur. Bir sonraki turnuvanın organizasyonu başlamıştır. Two-Headed Giant Turnuvası.. İkişerli takımlar, iki oyuncunun birbirlerini en iyi biçimde tamamlayıp destekleyen kartlardan deste kurması.. Takım oyunu.. Düşünmeye ve stratejiye teşvik.. Daha büyük ödül.. Bu açıklamaları yeterli bulmayan güzide gençlerimizi ise bir zahmet k..larını kımıldatıp kafeye teşrif etmeye çağırıyoruz. Kötü dediğiniz kafeden, size bile uygun birşeyler çıkabilir. Güzel Günler.... Bizi Bekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bunu gerçek acc'n ile neden yazmadın ? Baktımda yeni acc acıp acmıssın... ? ? ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Organizasyonu kim üstlendi kim yönetiyor..Turnuva ne zaman olucak belli bi tarih varmı (tahminen)... pS: 60s 'a gel diceksin ben zaten sınavlardan fırsat buldukca gelmeye calısıyorum ;)...[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bursa'lı gençliğin tembelliği konusunda yazdıklarına kısmen katılıyorum... ama yapacak birşey yok... onları da öyle kabul etmek lazım... :) turnuva hakkında daha fazla detaylı bilgi (zaman, format vs.) verebilirsen sevinirim... ben genellikle haftada en az bir akşam (çarşamba) frp oynamak için 60's cafeye uğruyorum ancak bu hafta muhtemelen vaktim olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 60's cafe bence kötü bir mekan değil... büyük organizasyonlar için en ideal yer olmayabilir ama kötü bir mekan değil... adam kapılarını bize açmış, magic, frp, monopoly veya her ne oynamak istersek oynatıyor... sonuçta o bir işletmeci ve o işi para kazanmak için yapıyor... eh malum frp&magic vb. hobilerle ilgilenenlerin büyük çoğunluğu öğrenciyken ve örneğin görükleden "bursa" ya gitmek onlar için büyük bir problem olurken; bir de orada saat başı birer çay içerlerse bu problem onlar için daha da büyüyecek... ki adamın çayı ve tostu güzel ve fiyatları da gayet makul... sonuçta farkındaysanız adam diyorum çünkü gerçekten adını bilmiyorum... dolayısıyla reklam falan yapmıyorum... 3 katlı süper bir mekan açılsa ve yalnızca frp ve magic ve belki bir de warhammer oynansa oraya frp ve magic ve belki de warhammer oynamak için kaç kişi gider? kaç kişinin bütçesi orada bir çaya 60's cafede vereceğinin 3 katını (mekanın her katı için çayın fiyatına bir base price kadar ekleniyor) vermeye yeter? Bir turnuva için 10 kişiyi zor bir araya getirebiliyorken onları da bulamazsınız ve o 3 katlı süper mekanı en fazla 3 ay sonra kapatırsınız... bence köşelerinde homurdanıp duranlara kimse kulak asmasın, sonuçta onlar homurdandıklarıyla kalırlar... biz bakalım keyfimize, oynayalım frp'mizi, yapalım magic turnuvamızı... NOT: amacım kimseye sataşmak veya bu konuyu elektriklendirmek değil, sadece kişisel fikrimi belirtmek istedim... başka forumlarda, farklı konularda kendi fikrimi belirttiğimde ters tepkiler aldım, hatta yazdığım topicler kilitlendi... amacım kesinlike bu değil... saygılar, selamlar AkinnikA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 two headed i 15 ocaktan sonra bı tarıhe alabılırmısınız? alırsanız memnun olurum(daha tarıh yazmamısınız alırsınız alırsınız) ha bı de teammate arıyorum.gene o sıkıcı deckle katılcam sıkılmadan oynayacak arkadasları bekliyorum(sıkılmadan kısmı yalan olur ben katlanabılecek dıyeyım en ıyısı) Gothic_Angel'a bu arada mıllete neden kendı nıckınle yazmıyorsun o nıck senın degıl deme ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gencler sizi bu yorumlari yapmaya iten nedir bilmiorum (muhtemelen uzun zamandir aranizda olamadiim icin) ama kim neyin camurunu atiyosa organizasyon ve 60's cafe hakkinda, girsin daha guzel mekanda daha guzel bi turnuva yapsin da görelim. 60's bursada bu isi yapabilceemiz tek ve en uygun yer.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 laf atanları ben de kınıyorum.buyursunlar daha iyisini yapsınlar.(bu tavır koyma amacıyla yapılan bırsey degıl.daha iyisini yapcaz derlerse de her turlu yardımı sunmaya calısırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: sidd, 04 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki: gencler sizi bu yorumlari yapmaya iten nedir bilmiorum (muhtemelen uzun zamandir aranizda olamadiim icin) ama kim neyin camurunu atiyosa organizasyon ve 60's cafe hakkinda, girsin daha guzel mekanda daha guzel bi turnuva yapsin da görelim. 60's bursada bu isi yapabilceemiz tek ve en uygun yer. tek değil birçok cafede yapılabilir ama idael 60s[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 60lar kafe alisilmis-1kere keske*daha*iiyi-1yer-olsa-amayok-warsada-kimse-ayrilmaz-heralde kafesinden tost-1,75ytl azicik-pisiy-icmekte-gecikince- olmuyo,,, pahali-gipi puarada?kimseye-sormayipta-turnuwa-war-dediginizi- sanmiorum-ooyle*yapilmissa*pence-ayip-olur[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ne yani yok mu turnuva?? ben de ne guzel sevınmıstım zatı ılk turnuvaya gelmek ıcın 19 una bılet aldıktan sonra orendımkı 26 ya ertelendı. neyse daha konusmadıysanız bıle konusun(Lutfeeen:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yap1n yap1n turnuva iidir. hatta ben yetisebilirsem dahada iidir. yanniz eskiden "2 headed" cikartacak cok deste yoktu bizim oralarda. var mi simdi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 nasıl yani turnuva yok mu? 3 gün şehir dışına çıktık neler olmuş... neyse... arkadaşlar yukarıda yazdıklarımda 60's cafe'yi eleştiriyormuşum gibi anlaşılmasın lütfen... bildiğim kadarıyla 60's cafe bursa'da magic ve frp oynayabileceğimiz tek yer. Başlığın açılış yazısında 3 katlı süper bir mekanın bahsi geçiyor, öyle bir yer açılmış olsa bile masrafını kurtarmaz ve kapanır demek istedim... yanlış anlaşılmasın lütfen... Bu arada bir aksilik olmazsa DM'lik yaptığım grupla bu çarşamba 60's cafede frp oyunumuza devam edeceğiz, ben orada olacağım sizleri de beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya sımdı turnuva varmı yokmu ya yoksa ankarada bikac gun daha kalcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 pazardan önce bi atraksiyon olmicak sanirim. pazar günü olsun mu die pm attilar bana. olsun dedim ben ama cvp yok daha bakalim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bu akşam baya bir kalabalık vardı ya... bir yandan grubuma frp oynatmaya çalışırken bir yandan gözüm hep yan masadaki kalabalığa kaydı... birşeyler kaçırdım galiba :) Her akşam öyle kalabalık buluşuyorsanız, yarın ben de geleyim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GRY_SHADOW Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ewet bugünkü emperor çok zewkliydi sen oyun oynatiodun canin cekmistir... bende sizin oyunu dinledim biraz daglarin arkasindaki ork kabilerelri fln... bugun de olur heralde dun olduktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 off yanlislikla gry_shadow un nikinden msj yazdim yanlslik olmasin PpPp[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Arkadaşlar Two-Headed giant turnuvası 23 ocak 2005 tarihinde olacaktır.Takımlar deck listlerini 60's cafeye bırakabilirler ya da [email protected] adresine gönderebilirler.En iyi takım kazansın..... :rock: :rock: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 walla tarıh sorununu da cozdunuz geriye kaldı takım arkadası problemı.onu da bulsanız :)(o zamanda hatun bulun dıcem herhalde:)).neyse yarın gelırım kafeye herhalde(aksılık olmazda bu gun bıletbulursam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 teamfriend olcak varmı benimleee ?[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 TURNUWA OLUCAK ARKADASLAR zamanini ayarladilar yazarlar forumlara burdan takip edebilirsiniz[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arkadaşlar turnuva olacak dendi, turnuva tarihi en son 23.01.2005 olarak belirlenmişti sonra bir daha buraya kimse birşey yazmamış... nedir son durum??? Ne zaman start veriliyor? Yarın kargalar kahvaltılarını yapmadan elimde destemle gelip orada sap gibi kalmayayım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :) kolay gelsin o zaman hepinize bekiyom haberlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aynen yazdığım gibi oldu... kargalardan önce oradaydım... (pardon benden önce bir kişi daha vardı) herkes öğlene doğru damladı... sonra desteler ayarlandı vs. derken acıktık... çünkü kargalardan önce kahvaltı yapmıştık... bir de öğlen yemeği yedik sonra turnuva başladı... başlamasına başladı da benim ortağım yoktu... yedekte yanımda bir tane pre-constructed deck vardı (prophecy - pummel, mono green) Lazarus'u ikna ettim ortak olduk (teşekkürler Lazarus)... maalesef averaj takımı olduk... ama eğlendik... yenildik ama ezilmedik :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar