Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar arkadaşlar, Bilemiyorum ki Türkçe konusunda fikirleriniz nelerdir. Bir çok kişiyi "ıyy iğrenç bir dil, ingilizce ne kadar da karizmatik" derken duyup oracıkta katletmemek için kasan birisi olarak bir çok şeyin Tükrçe olabileceğini düşünüyorum. Saf Türkçe veya benzeri takıntılarım yok. Bunu da ayrıca ekleyeyim. Diğer taraftan, zamanında Turnuva ile ile ilgili resmî kuralları yerelleştirmeye bile girişmiştim. Neyse, yukarıdaki gibi kartlar hiç göremeyeceğiz belki; fakat Magic Set Editor ile bir tanesini çevireyim dedim. Programda Türkçe yazı tipi desteği yok; fakat MSPaint işi görüyor :) Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence olur Türkçe, herşey alışmakla alakalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla bence cok guzel gorunuyor, hele "Flavor Text" cok guzel cevrilmis. Ingilizcesinden daha etkileyici geldi bana Ama su "Uçuş" olayını başka birşey seçsek hiç fena olmayacak sanırım aklıma birşey gelmiyor gerçi ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sevimli olmuş :) Hoşuma giderdi kartlarımın türkçe olmaları.[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tabi ye ne güzel olurdu şu oyunu kendi dilimizle oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 +1 super gorunuyor :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Beğendiyseniz, yeni bir tane kartı çevireyim. Bir iki vakte kadar görürsünüz. Bence Kamigawa'nın güzel taraflarından bir tanesi de çeşni metinlerinin (flavour text) çok çekici olabilmesi. :) İnsana şevk veriyor. Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Çok harika görünüyo valla.Şu oyunu türkçe oynasak ne kadar hoş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Berkin gidip kamigawada en sevdiğim kartımı çevircektin.Piyasa olur şimdi text falan kopyalamayım[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi pardon, valla gidip onu çevirmişim. Boşluğuma denk geldi. Valla kasıtlı değil :) Senin kadar olmasa da ben de severim Horobi'yi.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar