Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Kartlar / Horobi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar arkadaşlar,

Bilemiyorum ki Türkçe konusunda fikirleriniz nelerdir. Bir çok kişiyi "ıyy iğrenç bir dil, ingilizce ne kadar da karizmatik" derken duyup oracıkta katletmemek için kasan birisi olarak bir çok şeyin Tükrçe olabileceğini düşünüyorum. Saf Türkçe veya benzeri takıntılarım yok. Bunu da ayrıca ekleyeyim.

Diğer taraftan, zamanında Turnuva ile ile ilgili resmî kuralları yerelleştirmeye bile girişmiştim. Neyse, yukarıdaki gibi kartlar hiç göremeyeceğiz belki; fakat Magic Set Editor ile bir tanesini çevireyim dedim. Programda Türkçe yazı tipi desteği yok; fakat MSPaint işi görüyor :)

Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Mesaj tarihi:
Valla bence cok guzel gorunuyor, hele "Flavor Text" cok guzel cevrilmis. Ingilizcesinden daha etkileyici geldi bana

Ama su "Uçuş" olayını başka birşey seçsek hiç fena olmayacak sanırım aklıma birşey gelmiyor gerçi ama ...
Mesaj tarihi:
Berkin gidip kamigawada en sevdiğim kartımı çevircektin.Piyasa olur şimdi text falan kopyalamayım[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
  • Yeni Oluştur...