Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T2 Turnuva İçin Nabız Yoklama

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

Selamlar arkadaşlar,

Diyorum ki artık yavaş yavaş T2 oynamaya başlayalım ve orada burada güzel güzel ortamlar yapıp turnuvalar düzenleyelim. Bu öneriye tepkiniz ne olurdu?

a - Tabii ya, olsa da oynasak. Ne güzel olur. Zaten Constructed turnuvaları epey boşlamıştık. Eksik falan önemli değil, tikip desteleri oynamam zaten. Her zaman kendi çözümlerim vardır.

b - Of ya, deste için eksikler çok. Oynanmaz öyle. Zaten önemli olan Kai, Olle vs. gibi adamların destelerinin kopyalarını yapıp oynamak. Tek eksik kart bile olsa oynayamam.

c - Ben anlamam cons falan, limited'da gelin. Ama Kamigawa veya Mirrodin BlockCons oynarım. Getirin Samurai'larımı!

d - Boşverin Cons falan, draft'a devam...

e - Orijinal fikirlerim var...

M:tG ile ilgilenen arkadaşların bu konuyu kaale alıp cevap vermelerini istiyoruz.

Görüşmek üzere, esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

ben a seçeneği diyorum.zaten yeni oyuncuyum tipik desteleri yapmam zor artı kamigawa blockuyla başladım ve kamigawa block cons daha bi işime gelir.hatta T2 white weenie deckimi yeni bitirdim playtest yapıp turnuvadaki şansımı görmek isterim.
yeni oyuncular da constructed turnuva görmüş olur.yakın zamanda bi cons turnuva yapılması dileğiyle...[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

e: Aslında ben lig usulü bir seyler dusunuyordum, yani devamlılıga sahip constructed turnuvalar mesela ; Bir hafta toplanır T2 Constructed oynarız her win 3 her draw 1 her loss 0 puan olur yani standart puanlar, turnuvanın o gune ait bir ödulu ve giriş ucreti olur tabiki ve sanctioen edilir, ama turnuva sonunda katılımcıların puanları ayrı bir yerde muhafaza edilmek üzere saklanır, bir baska hafta yine T2 Constructed veya Kamigawa Block consturcted yapılır bu sefer, üsttekiyle aynı sekilde yapılan turnuvada oyuncuların aldıgı puanlar yine saklanır, ve her turnuva sonunda oncekilerede katılmıssa oyuncu toplam puanlarıda sıralama olarak listelenir.

Bu yöntemi lig olarak adlandırmak yanlıs olabilir tabiki, Zincirleme İstanbul Constructed oyunları diyebiliriz :), bir turnuva rakamı belli olur bastan misal 8 turnuva sonunda en cok puanı olan kişi .. ve tabiki bastan belli olucak birde bu kişinin büyük ödülü ...

Aklıma boyle bir sey geldi bunun ustunde değişiklik yapılarak uygulamaya gecilebilir, hem her formatta constructed oynama fırsatı yakalarız (t2, block, Extended, belki t1) hemde uzun vadeli sonunda buyuk bir hedefi olan guzel bir turnuvalar şenliği yapmıs oluruz.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Levon, cevabını e ve içinde bir aşeklinde değerlendiriyorum. Bu da iyi fikir. Böylece insanları turnuvaya bağlayabileceğiz. Yapılırsa detaylarını konuşuruz organizasyon başlamadan önce. Bence uygulanabilir bir fikir.

Esen kalın[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loading, yani bizim Mert demiş ki:
yani bana hepsi uyar.
Constructed olsun çamurdan olsun diyorum.
Draftta da devam ayrıca.

Daha ne desem boş, senin gibi 10 adam daha olsa, Türkiye'de M:tG hiç bu duruma gelmezdi.

*!gazı verir*[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

a gibi duruyo ama ek olarak, hatta levon un fikrine de ek olarak, buradaki sistem var onerebilecegim. kullanilabilir mi, bu sekilde sanction edilebilir mi bilemiyorum tabi ama 0 puan verecek draw lar en azindan id sayisini dusurecektir :)[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".

[Bu mesaj Dralnu tarafından 26 Ocak 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nihayet yaw. Her ne kadar constructed'da cok basarili olmasam da uzun zaman sonra cons turnuva duzenlenmesi gercekten cok guzel.Ben de sonuna kadar destekcisiyim.[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
Borderlander Saying
Sosyal ağlarda paylaş

bende oynamak istiyom boahuaaa...berkin burdakiler harass tan, su kalmadi dan, ohannesburgerden anlamiyolar, bende orda oyniycam huleen, ama yaz gelince MUHAHAHA salla cok erol tas oldu, alirsaniz benim gibi bi comezi yaniniza bikac pick yaparim walla draft ta :p ...iyi eglenceler millet...
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Baran,

Aslında biz gelelim ve onlar aanlatalım diyeceğiz; ama Amerika'daki MtG ortamı büyük hasar alır. İş Crap-Clan Ironworks'e döner. Millet kaçar falan... Acıdığımız için gelmiyoruz.

Gençlere selamlarımı söyle, ayaklarını denk alsınlar.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana, bizdeki ortam çok daha kırıcı. Oyuncu başına ortalamanın üzerine oynayan oyuncu oranı çok fazlaydı bundan bir kaç sene önce. Şu an için bir yorum yapamayacağım; ama yine bir kaç zaman sonra öyle olacak tahminimce.

Bakalım, umarım boğazın ortasına bir gün bir GP yaparız da olay mükemmel olur. Bu da koordinatör fantezisi işte.

Esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

Eski serilerin de kullanılabileceği constructed'i tercih ederim. Kamigawa'dan fazla kart yok elimde...

Levon'un lig fikri güzel ama her hafta istanbul'a gelemeyeceğim için katılamam... bu daha çok "istanbul ligi" gibi birşey olur...

Başlangıç aşaması için organizasyonların istanbul'da olması ok, güzel ama izmir, ankara ve bursa'da da (ve hatta başka şehirlerde de) potansiyel vardır, bunu da göz ardı etmeyin...

20'sinde yapılacak T2'ye katılmak isterim ama o günün şartlarına bakmak lazım, şimdiden söz veremiyorum. 10'unda iş için istanbul'da olacağım büyük ihtimalle... her hafta istanbul'a gidersem hanım kızabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

t2 oynamak hakikaten kasıyo.. özellikle wizards set çıkarma olayında iyice hızlandığından 1,5-2 seneye tüm t2 içeriği değişiyor.. ama yusuf abinin dediği gib eğer Türkiye nationals yaza denk gelirse bi t2 deste yapıp gelmeye çalışıcam..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...