Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok be ne zengini sürünüoz bakma sen iki kuruş param war onuda oyunlara weriom :D:D salak desen yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bana shard dustu gecenlerde chitin bowla takasa girdim ayrica raptor salamander glave bir surude chitin dusurdum sirri cok basmak degil 3 ' lu 4' lu baskmak 200 tane bastım 30milyonluk alıpta pastane kurdum az ve öz ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla 30 abyss bozdurdum iron bow çıktı 2-3 hafta önce ama onun dışındada bi halt çıkmadı (chitinleri bi halttan saymıyosun o açıdan bi halt çıkmadı diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kardeş chitin dedigin neki ya 3m lik eşya :D bu arada bende 30 m lik fln oynuorum hatta daha fazla :D ama düişmio 30 m chitine wermiş gibi hissettim kendimi o yuzden chitin manyaqi oldum uyuz oldum oyuna ilk başladigimda chitin diince azim sulaniodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gold bar cikaran taniomusnuz abysden[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ulan bana chitin çıksa göbek atarım be[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 len gold bar attim abyss e yemin ediorum oynamasam full chitin set çikarirdim abyss ssakincali oynamayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gold bar ne ise yarıor yaw c[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin Ekolum:Tabiki Grade 3 A$mı$ insan korn rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sundries de yuzmilyona satılıo. PAra demek kısaca.ayrıca kulce sekline ve agır.one handed str int mp dex istemio alıosun eline ap si 78 fast attack :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dehşet bi silah altin dan kütük oyundaki en degerli silah genç al bence wariorsan tabiyiki ben almaya çalişiom ya cok pahali ama abyss den duşer dedim düşmedi chitin dddddüşüüo a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Beyler Hani Su Patchi NAsıl Yaptınıuz YAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Beyler 4 Abyys denememden 1- kek 2- Full Plate Periest helmet +1 1- Full Plate Rogue HElmet +1 çıktı ... kardeş toplamışsın bütün chitin leri bize kalmamış :)[signature][hline]Symrna Lvl 47 Priest Healer-RezZer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hehe bugun 1024 gem bastim sonuc: 1 tane bile chitin yok!!!! hep fp pots ve kek!!!! neyse ben biraz daha dupeleyim :P[signature][hline]Name : Dejin_tr ( main Cha ) Lvl : 5x Server : Ares NP : 1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 en mantıklısı bencede abbyde zarar etme ihtimalin yok gibi bişi başlıyıcan olaya 100 abby le sonra o olcak 200 :D:D öle öle cıkanı satım abby alcan we bi bakmışım 1000 abby hikaye gibi oldu ama neyse :D:D:D[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Ani, 01 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki: dehşet bi silah altin dan kütük oyundaki en degerli silah genç al bence wariorsan tabiyiki ben almaya çalişiom ya cok pahali komik olmana gerek yok canım tabi ruhunda vardır olabilir [signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin Ekolum:Tabiki Grade 3 A$mı$ insan korn rage is the only freedom left me... -gre lynx [Bu mesaj grelynx tarafından 01 Şubat 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kafana abbys geldi galiba kanıyomu neden gocundun?[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Zuxxi, 01 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: kafana abbys geldi galiba kanıyomu neden gocundun? gocunmadım cigerim cvp verdim[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin Ekolum:Tabiki Grade 3 A$mı$ insan korn rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: grelynx, 01 Şubat 2005 21:37 tarihinde demiş ki: said: Ani, 01 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki: dehşet bi silah altin dan kütük oyundaki en degerli silah genç al bence wariorsan tabiyiki ben almaya çalişiom ya cok pahali komik olmana gerek yok canım tabi ruhunda vardır olabilir 1. komik olmak güzel bişeydir ruhumda war gerçekten haklisin 2. ben senin canin deilim 3. Şaka makssatli soylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar