Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya arkadaşlar 200 e yakin abyss bastım bi tek chitin çikti yemin ediyorum paulron hariç rouge chitin tamamladim prest warior dolul bi mirage düşmedi satsam acaba bitek chitinmi düşüyo dedim yaf hel meeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oynamasammi daha serwet bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Lan deli misin olm. :)) rogue chitinler pahaliya gidiyo. Takım tamamladim diyosun, sağlam para bırakır. Warrior chitinleri sölemiyorum bile. Onlar da bayağı para ediyo. İyisin yine, haline şükret. Bize de hala Pasta, börek çıksın. :([signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi ben daha cok raptor mirage fln istiodum walla parasi ilen alirdim istesem rahat 40 m bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben de istiyorum. Ama olmuyo. Öyle ymurta dağıtır gibi vermiyolar mirage shard, raptor. şans gerekiyo. Bana rogue chitin çıktı da cebimiz 3-5 kurş para gördü. Ya pot çıkıyo, ya priest chitin o da beş kurş etmez zaten Çöpe atsan alan olmaz.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi tamamda olay su ki yaklaşik bi 40 50 m abyss e werdim ztn mirage de alabilirdim :D ama sadece chitin çikti raptor kaç paraki 40 m e satiolardi geçende miragede 30 m yani alabilirdim :D ama bi warior bi rouge bide prest chitini tamamladim :D bişey daha sorucam chitin shell çikarmi abyss den ???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 50 milyonu abyss e mi verdin???? Abi para çok batiyosa bize verseydin. BEn de abyssleri topladın sandım.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi abyss de nasil topliyayim o kadar şei :D sollucanin soyu tükenir :D:D:D para kasip basmak daha kolayima gelio mastodon kesiorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şimdi wendorda eşyalari satiorum bi 200 tane daha saticam sonra bişe çikmassa bidaha abyss basmam . en azindan bi cleaver çikmaliiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 adamlara nasıl çıkıyor anlamıyorum 500 tanemi basıyorlar anlamıyorum[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende bi sırrımı war acaba bide priminyum service var olmasa gam yemiycem hiç çikmicak hrlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 utanmazzzz[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 noldu beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 chitin çıkıyo beenmiyo bize çıkıyo dandiri itemelr :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi bence sen şansızsın:P Sen bu abyss sevdasında vazgeç. Bence bu sana bi işaret;) Ama eğer dediğin kadar chtin çıktıysa. Zaten 4 parça rogue chtin en az 16 mil para yapaar yine onları satıp zararı telafi edersin bence. Yada abyss alır basarsın tekrar:D[signature][hline]Bir Steel Birghtblade Sözü ; Est solarus oth mithas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya dostum sen kusura bakma ama sen kafayı yemişsin :) birincisi o kadar abyys alacak parayı nerden buldun?autoloot kullandığın zamanlardamı kastın o kadar parayı?ikincisi arkadaşlarında dediği gibi bize kek pastadan başka bi pok düşmüyo :) sen chitini beğenmiyosun hemde rogue chitin :) valla bu abyys olayı bence tam kumar.çıkmaz deme şansını dene gibi bi olay.bizim arkadaş rastgele bi tane abyys alıyo kırdırıyo aha raptor.ben kasyıom 54 abyys yapıyom basıyom hepsini dolu kek,iki tane chitin onlarda warrior.ama bazen bi tane alıyorum kırdırıyorum rogue chitin.tamamen şans dostum şans.bizde olmayanından yani :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hiçmi sard dusmez bu şeyden ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 al bi 100 tane daha dene :) milli piyongo gibi çıkmaz demeyin şansınızı deneyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biftek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 slm arkadasım cıtınden baska salamender denen staf ıron cros bow ve cesıtlı hedıyeler de cıkıyorrr sansına baska bısı deılll yaqnı sanssssssss:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla ben orc um diez de 6 abbyste 1 chitin cıkartıyorum gecen mesela grave cıkardım 10 tanede sora cıkardıhım graveyi ucuz fiyata sattım mal gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abbysten her haltcıkar wala.Bana chitinler dısında slayer raptor bardish bi de BUS cıktı simdiye kadar degerli item olarak.Klandan birine ironx cikti. Tanıdıklardan mirage cıkartan da var.Hatta gold bar falan da cıkıo diolar ama ne kadar dogru bilemiorm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya abi bırakın o çıktı bu çıktı muhabbetlerini :) kısa ve öz abyys ten her pok çıkar şanss şanssssss :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 karnin şişti be cakeden topici açtiktan sonra 300 abyss daha oynadim en az bi poh çikmio chitinden başka uyuz oldum butun serwetim gitti kumar deilmi bagimlilik yapio işte kumar sux :D parayi nasil kastima gelince oduon dolarlari powerupstoreye sation buff scrollarini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Ani, 31 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki: karnin şişti be cakeden topici açtiktan sonra 300 abyss daha oynadim en az bi poh çikmio chitinden başka uyuz oldum butun serwetim gitti kumar deilmi bagimlilik yapio işte kumar sux :D parayi nasil kastima gelince oduon dolarlari powerupstoreye sation buff scrollarini :D napıyon napıyon anlamadım..?türkçe meali ne bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 adam zengin :) alıo para ile 1500 luk buff scroll u oyun parasına satıo.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar