Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abyss den chitinden başka bişey çikmazmi

Ani

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar 200 e yakin abyss bastım bi tek chitin çikti yemin ediyorum paulron hariç rouge chitin tamamladim prest warior dolul bi mirage düşmedi satsam acaba bitek chitinmi düşüyo dedim yaf hel meeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oynamasammi daha serwet bayildim
Sosyal ağlarda paylaş

Lan deli misin olm. :))

rogue chitinler pahaliya gidiyo.

Takım tamamladim diyosun, sağlam para bırakır.

Warrior chitinleri sölemiyorum bile.
Onlar da bayağı para ediyo.

İyisin yine, haline şükret. Bize de hala Pasta, börek çıksın. :([signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 4x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de istiyorum. Ama olmuyo.

Öyle ymurta dağıtır gibi vermiyolar mirage shard, raptor.

şans gerekiyo.
Bana rogue chitin çıktı da cebimiz 3-5 kurş para gördü.

Ya pot çıkıyo, ya priest chitin
o da beş kurş etmez zaten
Çöpe atsan alan olmaz.[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamamda olay su ki yaklaşik bi 40 50 m abyss e werdim ztn mirage de alabilirdim :D ama sadece chitin çikti raptor kaç paraki 40 m e satiolardi geçende miragede 30 m yani alabilirdim :D ama bi warior bi rouge bide prest chitini tamamladim :D bişey daha sorucam chitin shell çikarmi abyss den ????????
Sosyal ağlarda paylaş

50 milyonu abyss e mi verdin????

Abi para çok batiyosa bize verseydin.

BEn de abyssleri topladın sandım.[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

chitin çıkıyo beenmiyo bize çıkıyo dandiri itemelr :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence sen şansızsın:P Sen bu abyss sevdasında vazgeç. Bence bu sana bi işaret;) Ama eğer dediğin kadar chtin çıktıysa. Zaten 4 parça rogue chtin en az 16 mil para yapaar yine onları satıp zararı telafi edersin bence. Yada abyss alır basarsın tekrar:D[signature][hline]Bir Steel Birghtblade Sözü ;
Est solarus oth mithas...

Sosyal ağlarda paylaş

ya dostum sen kusura bakma ama sen kafayı yemişsin :)
birincisi o kadar abyys alacak parayı nerden buldun?autoloot kullandığın zamanlardamı kastın o kadar parayı?ikincisi arkadaşlarında dediği gibi bize kek pastadan başka bi pok düşmüyo :) sen chitini beğenmiyosun hemde rogue chitin :)
valla bu abyys olayı bence tam kumar.çıkmaz deme şansını dene gibi bi olay.bizim arkadaş rastgele bi tane abyys alıyo kırdırıyo aha raptor.ben kasyıom 54 abyys yapıyom basıyom hepsini dolu kek,iki tane chitin onlarda warrior.ama bazen bi tane alıyorum kırdırıyorum rogue chitin.tamamen şans dostum şans.bizde olmayanından yani :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abbysten her haltcıkar wala.Bana chitinler dısında slayer raptor bardish bi de BUS cıktı simdiye kadar degerli item olarak.Klandan birine ironx cikti. Tanıdıklardan mirage cıkartan da var.Hatta gold bar falan da cıkıo diolar ama ne kadar dogru bilemiorm[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Sosyal ağlarda paylaş

karnin şişti be cakeden topici açtiktan sonra 300 abyss daha oynadim en az bi poh çikmio chitinden başka uyuz oldum butun serwetim gitti kumar deilmi bagimlilik yapio işte kumar sux :D parayi nasil kastima gelince oduon dolarlari powerupstoreye sation buff scrollarini :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ani, 31 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
karnin şişti be cakeden topici açtiktan sonra 300 abyss daha oynadim en az bi poh çikmio chitinden başka uyuz oldum butun serwetim gitti kumar deilmi bagimlilik yapio işte kumar sux :D parayi nasil kastima gelince oduon dolarlari powerupstoreye sation buff scrollarini :D

napıyon napıyon anlamadım..?türkçe meali ne bunun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...