DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar kendime güveniyorum istediğiniz kadar deneyin beni ama lütfen bir clan arıyorum türk clanı finland clanından sıkıldım en iyi kullandığım silah baretta,spas,stery,BIÇAK :)[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Barretciler için özel Da Real Barretciler var. DrB Barretcilere karşı Anti B klanı var.Gerisini salla :-P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Deathsword madem bu kadar kendine güveniyorsun clan geçmişinde var, oyunda takıl biraz nasıl bir şey olduğunu görelim. Dediğin kadar iyiysen sen clan peşinde koşacağına onlar senin peşinde koşar zaten.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla merak ettim bende nasıl bişisin acaba oyunda görmek isterim 8)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar