MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İngilterede en kolay işçi çıkarma yöntemi departman kapamk. Onu devlet güvenceye alıyor. Yani diyorki departmanı kapıyorsan çıkarabilirsin işçilerini.. AMa bunu çıkarıp diğerini alıyosan çok ciddi nedenlerin olmalı yoksa al sana tazminat..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dogrudur, AB'de sosyal guvence bayagi rahat diye duydum ben de. Zaman zaman zorlaniyorlar tabii, bu sefer ozel sektor disari kacmaya basliyor, Fransa'da ornekleri olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 E zaten oyle olmaya başladı.. Kendi ülkelerindeki operasyonal giderleri minimuma indirerek yurtdışına açılıyorlar hep, e buda bizim işimize yarıyor..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence en güzel eğitim sistemi japonyada[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 en güzel hatunlarda orada.. hastayım şu çekik gözlülere..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xanthe, 01 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: ...Amerikada liseyi bitiren kişilerin %20'si okuma yazma bilmiyorken biz bu eğitim sistemini nasıl örnek alıcağ... Buna gerçekten inananlar varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar