whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya ben wowun orijinal cdsini nerden siparis ederim bide ne kadar fiyati ? hangi serverlerde oynıorsunuz=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 CDsını bulamazsın oyun cıkmadı cunku daha bır yılı var, serverlarımızı soyleyemeyız cunku server yok ortada :) pre orderlar baslamadı daha bı 6 ay da baslamaz zaten .[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 haa sagol bende dıorum quest flm dırolar ne i$ :p ii o zaman sagol arkadaş peki wc3 nette hangi serverde oynarız original olmadan illa original mı alcaz ? nerden sipariş edebilirz ne kadar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 orjinal alırsan B.Nette oyana bilirsin ama orjinal almassan bazı Freeserver larda war örnegin PvpGN b.net modunda bir server ben orada oynuyorum[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wc3 ten bahsetmio yannız :D wow un battle netle falan alakası olmayacak :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar