Berk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kriterler Mekan :: Taksim Ortam :: Kadıköydeki Liman Kahvesi tadında, oturup bira patates combosuyla birlikte muhabbetin alıp yürüyebileceği, oldies ve classic rock tadında müzik çalan mekan aranmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arka Sokak öğle saatleri. Akşamları çekilmiyor.[signature][hline]? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 Ocak 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sonracığıma hmm, Taksimde böyle huzurlu doğru düzgün insanların takıldığı yerler az yahu hmm.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 imam adnanda güzel 2 3 yer vardı ama uzun zamandır gitmedim şimdi nasıl bilmiyorum. lemandan bikaç bar sonraydı yanyana. sırf müzik için giderdim bazen. isim hatırlayamıyorum :([signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Akdeniz iyidir, hiçbir özelliği yok ama ne bileyim çok sempatik gelir gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 morrisons hotel diye bi yer açılmış galiba her yerde afişlerini görüyorum.. bilen varsa bilgi versin[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar