Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Syster Psyche TF.. Re-loaded 1 şubat salı saat 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar geçen seferki hüsranın ardından , takımı tekrar toparlıyıp , eksik kalan yerleride yabancı arkadaşlarımızla doldurup Winter Lordun erimesini kutlayalım istedim.

topictede yazdığı üzere bu akşam saat 7 civarı task force umuz kurulucak. gelicek olan arkadaşlar buraya post atarsa sevinirim

level araşığı 20-26 dir..[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

[Bu mesaj tunch tarafından 01 Şubat 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tunch konustugumuz gibi ben varim, Zalim bu gorev icin gunlerdir sabirsizlaniyor :D.

Zalim; Lvl 25; Peacebringer; Justice (Stepdaughter of the YILDIRIM) :D[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim

YILDIRIM - AR Blaster - Hero of the City
Zalim - Lvl 24 - Peacebringer
Top - Rock - Lvl 8 - Earth Controller
Zorba - Warshade olmaktan vazgecti *dusunur*
Mesaj tarihi:
Bende bi tane 23 Blaster, bi de 21 def var, duruma göre ikisiyle de gelebilirim, (blaster tercihim, öbürü tamamen WL ile kastığım bi char çünkü, bir günlük).
Ama benim dershanem 7'de (19:00da) bitiyor, kadıköyden eve gelmem 8 olur, tf saati ile biraz oynyabilir miyiz? Şimdiden sağ olun ya da canınız sağ olsun =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Pleurosis, Level 21 Rad/Rad Defender
Mesaj tarihi:
Benim tercihim TF de bizden bir defender olmasi yolunda zaten bir blaster ve bir kheldian PB olacak su andaki duruma gore yani en azindan digerleri gitse bile bizim devam etme sansimiz olabilir.

Geciktirme olayina gelince valla buna siz karar verin. Malum 4 saatten asagi surmez.

Katilimlar artarsa daha mutlu olurum sahsen :D[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim

Mesaj tarihi:
O zaman para getirin abiler, defender'ı wl ile bi günde kastım trainingden öte ench yok =D yıh yıh =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Mesaj tarihi:
tosun defender i 22 yap mutlaka. SO lar gelince çok farkediyor öle enh alırız sana.

ayrıca rad defender electric blasterdan çok daha fazla işe yarar.

edik: dershanen olduguna göçre lvl 22 TF sırasında olucaksın o zmn halledicez demektir. TF saatini ise 20.00 olarak değiştirebiliriz 1 saatin herhangi bir sıkıntıya yol açıcağını sanmıyorum. erken gelicek olanlarlada 1-2 görev yapabiliriz o sırada.[signature][hline] MSN : [email protected]
--

[Bu mesaj tunch tarafından 01 Şubat 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aahh, anca geldim patch gelmiş 5 mb 25 kbyte ile çekiyorum hadi hayırlısı...[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Mesaj tarihi:
geçen TF kadar zevkli eğlenceli geçmedi aslında. tosunun grup elemanlarıyla yaptığı geyikler olmasa hiç çekilmezdi bu TF açıkçası. görevler çok basit, yeni mekan çok azdı.

Manticore etrafında görüşürüz arkadaşlar.[signature][hline] MSN : [email protected]
--

Mesaj tarihi:
imza update. level atladığımızı gözünüze vuralım değil mi? zaten çok çektim bu level 26 dan kardeşler. lanet gibi üstümdeydi en az 20 kere ölmüşümdür bu level boyunca debt ile gelen badge nin sahibi oldum siz düşünün durumu. ama azimle deldim debt duvarını.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

Mesaj tarihi:
Asıl ilginç olan o kadar berbat bir grup ve ezik tiplerle 3 saatte mükemmel bir şekilde tf'yi bitirebilmemiz...
(Tabi bunu benim rad. infection'daki 2 accuracy debuff so'suna ve arch villain'in kolay debufflanmasina da verebiliriz =P pay çıkartayım kendime)
özellikle tankımız süperdi, adam hayatımda görmediğim kadar agro tuttu (gruptan alakasız yerlerde), gruptaki öbür def ölümüne healladi (öldü), Keizar gökten aoe yağdırdı (o da öldü), zalim süperdi (öldü ama), ben her an debuffladim (ama öl... siz tahmin edin =P)
idare ederdi yani =)[signature][hline]To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Pleurosis, Level 22 Rad/Rad Defender
Mesaj tarihi:
Tebrikler az bir sürede bitirdiniz TFyi. Siz 35-36 civarlarina gelin TFlere bende katilacam.(inşallah o zaman ölen olmaz)[signature][hline]Golden Claw = lvl 35 scrapper(claws-dark armor)
History = lvl 8 scrapper(spines-regeneration)
Tonzang = lvl 9 blaster(assault rifle-devices)
Mesaj tarihi:
TF hakkaten cok hizli gecti. Tosun'a aynen katiliyorum; ilk defa butun herolar nerdeyse kafasina gore takilip TF yi bu sekilde bitirdik. Ayrica Tunch a da aynen katiliyorum; Tosun'un esprileri olmasa TF cekilmezdi. Evet hepimiz en az bir kez olduk sanirim ama debtsiz kapattik TF yi. Ayrica sozde 2 defenderimiz vardi :D

İşte TF'den ve benden bir kaç foto sizler için;).
[signature][hline]Bosh degilim, bosh ta degilim, bosh tada degilim

[Bu mesaj Keyzar tarafından 02 Şubat 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öhöm ölmeyen birileride var arnızda lütfen efendim :D

ayrıca fotoraflarda çok karizma çıkmışım beğendim kendimi :-)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

• Yeni Oluştur...