Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja loot yapmayin!

Cagan

Öne çıkan mesajlar

Raid lerde genelde Round Robin yapiliyor. Nedeni ise loot la zaman kaybedilmesin. Zaten %99 bi oranda picked up item lar boss tan ciktigi icin diger loot larin alinmasinda sakinca yok. Eger ki group ta loot u isteyen olursa daha sonra /random seklinde zar atilip loot u alabilir. Boss zamani ise gruop leade i genelde Master Loot a gecer ve sadece kendisi loot alir. Bu durumda leader ninja loot yapabilir. Gene /random seklinde zar atilir kazanan kisiye group leader i loot u kendisi verir direk. Ya leader ninja lamistir yada master loot a gecilmemistir ve adam atlamistir loot a. Yada free for all olmustur o sekil bi ninja olmustur :D
Sosyal ağlarda paylaş

cagan sen ayarsizmisin ?
Blacklist kimin blacklisti ?
GM ler mi yaziyor onu nedir kim yazar kim belirler
1 clanin üyeleri 3 forumda bunu yazdi diye ben şimdi blacklisttemi oluyorum bumudur
o olay 3 hafta (Yirmibir gün) önce oldu ninja diye bir olay yok , kimse ninjaladin demedi , kimse gruptan atmadi , yada kimse clana giremezsin demedi bana bu olay için , forumdaki bütün şu bunu ninjaladi forumlarinda ss vardir hani nerde benim birşey çaldığıma dağir ss ? VARMI ????

3 hafta önce bir kere bir raide katildim ondada bir ton olay oldu
dün olmadi yani olay merak etme , dün seni gruba ben çağirdim işim varmiş gelmem dedin , dahada çağirmam zaten takil sen . 3 haftadir kendi raidlerimi düzenliyorum , heryerin anahtarida var zaten .
şerefsiz amerikalilar böyle böyle yapti diye yazmiştim buraya daha önce , o forumada yazdim gerekenleri , dinsiz imansiz allahsiz peygambersiz şerefsizlerin karalama kampanyasi o sadece , umrumda olmaz , zaten kimseninde umrunda değil sadece senin gibi ordan BLACKLIST diye görüp çok bişey zanneden 3-5 şuursuz ve o clan haricinde kimseninde umrunda değil , oyuna girince halen tomarla insan peka naber raid yapiyormusun diye mesaj attiği sürece içim rahat benim .

olayın aslıda şudur ; bir clana girmiştim , warsong allinace in en sağlami klani deniliyor , ama aslında bir grup aç sürüsü
bir epic ring düştü grupta , rolladim kazandim , bind on equip ,
aldim neyse düşünüyorum taksammi diye , 17 stam 10 str 9 agility , baktim baktim ringlerimin 2 side bence daha güzel , dedim takmiycam , açlar başladı ben alcam ben alcam bana ver demeye , neyse boss u keselim konuşuruz dedim , (roll yaparlar yüksek atana veririm ) diye düşünüyorum, raid de stratholme da ve ordan hiç bi item lazim değil bana sadece bir quest item var her raidde bir kere düşüyor (ha no : raid lideri gene benim , clandakileri çağirmişim) dedim bu düşerse questiniz yoksa alamazsınız , questi linkleyenler arasinda roll olacak dedim, neyse kestik düştü , clandan birisi hop çöktü ,
noluyor ne bitiyor naptın salakmısın demeye kalmadan, başladi açlar 'ringi ver' 'ringi ver' 'ringi ver' demeye
aptalmisiniz adam ninjaladi bir susun demeye firsat vermediler
bi yazi yaziyorum 'LEY DEAL WİTH THE RİNG' diye mesajlar yağiyor daha kendi yazdiğimi okuyamadan yukari kayiyor yazi,
'sittirin gidin vermiyorum ring ming dedim,paranız varsa alırsınız' daha fazla yazılar yazmaya başladı herkez bişiy sallıyor .
ringi gittim en çok bağıran aç'a verdim ve clandan çıktım raidi dağıttım heartstone a bastim

ardından bu salaklar gitmiş blacklist diye yazmiş oraya , yok şunu çaldı , yok bunu çaldı , yok ringi vermedi, yok satmaya çalişti , clan raidi olduğu için 3-4 aç olduğu için
bu açlar birbirini destekliyor , aynı raidden ve clandan 4-5 kişi de bana mesaj atiyor kusura bakma , bişey diyemeyiz haklisin ama rl arkadaşim var clanda falan diye kimsede bişiy yazmiyor
orayada bir kaç kıskanç pezeveng gidip bişey yazmiş ,
dediğim gibi tınnnnnnn diye bir ses yükselir sadece benden

hayır bide sen TÜRK olacaksin anlayamadim
ne bu bilinçsizlik şuursuzluk
gelin insan gibi bana sorun ne oldu diye
ne anlami var 'PEKA HIRSIZ BÖYLE BÖYLE BIDI BIDI' diye topic açmaya

ve evet revenant adam 89 attı ben 99 attım ve kılıcı aldım .
raid lideri ben değildim. roll ile kılıcı kazandım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 01 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Raid lerde genelde Round Robin yapiliyor. Nedeni ise loot la zaman kaybedilmesin. Zaten %99 bi oranda picked up item lar boss tan ciktigi icin diger loot larin alinmasinda sakinca yok. Eger ki group ta loot u isteyen olursa daha sonra /random seklinde zar atilip loot u alabilir. Boss zamani ise gruop leade i genelde Master Loot a gecer ve sadece kendisi loot alir. Bu durumda leader ninja loot yapabilir. Gene /random seklinde zar atilir kazanan kisiye group leader i loot u kendisi verir direk. Ya leader ninja lamistir yada master loot a gecilmemistir ve adam atlamistir loot a. Yada free for all olmustur o sekil bi ninja olmustur :D
kaç tane raid'e girdinde salliyorsun
round robin falan olmaz hiç , group roll olur boss a kadar
yeşiller para için lootlanır, birine lazimsa ister ve alir,
bosslar master loot olur , ama 'blizzard sux' olduğu için
master lootta iken herkez lootlayabiliyor itemi, master looter dahil , yani gruptan herkez tiklayip alabilir ( her zaman değil bazen oluyor aslında) ninja böyle oluyor arada bi çakal çıkıp alıp kaçiyor , o yüzden raidlerde ML den başka kimse dokunamaz boss cesetlerine , dokunan kiklenir
ve dediğim gibi 5 tane 13 yaşında çocuğun sözde 'Blacklist' i sadece komik

bende yanımda 10 tane yalaka olsa gider açar gayet rahat birini nijaladi diye karalayabilirim , ha ama işte dediğim gibi
kimsenin umrundada değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 01 Şubat 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
said:
Dethatt, 01 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
kaç tane raid'e girdinde salliyorsun
round robin falan olmaz hiç , group roll olur boss a kadar
yeşiller para için lootlanır, birine lazimsa ister ve alir,
bosslar master loot olur , ama 'blizzard sux' olduğu için
master lootta iken herkez lootlayabiliyor itemi, master looter dahil , yani gruptan herkez tiklayip alabilir ( her zaman değil bazen oluyor aslında) ninja böyle oluyor arada bi çakal çıkıp alıp kaçiyor , o yüzden raidlerde ML den başka kimse dokunamaz boss cesetlerine , dokunan kiklenir
ve dediğim gibi 5 tane 13 yaşında çocuğun sözde 'Blacklist' i sadece komik

bende yanımda 10 tane yalaka olsa gider açar gayet rahat birini nijaladi diye karalayabilirim , ha ama işte dediğim gibi
kimsenin umrundada değil

Pardon loot lardan sorumlu yetkili oldugunu bilmiyordum. Genelde dedim bizim serverda genelde bu sekilde oluyor. Kac tane neye nasil katildigimi birakta ben bileyim az biraz durda sen bilme. Ben aciklama yaptim ayni serverda degiliz zaten. Bizim serverda bu sekilde warsong da baska sekilde oluyordur ama wow warsong danda ibaret degil bunuda aklindan cikarma istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

2 adam birden peka ninjaladi deyince, birde uzerine Forum da gorunce bende yaziverdim, kotu niyet yok...

Ben orda olmadigim icin kim ne yapmis bilmiyorum, ama dedigim gibi yapsan da yapmasan da INSANIN CANI CIKSIN ADI CIKMASIN...

dediklerin dogru, adamlar ac, gecen gun mavi bi item dustu healing spells +32 diye, resmen butun herkes +2 agi var +2 str falan var diye atladi roll etti....ben priest olarak +32 healing spell item'i warlock's a verdim...Adamlara bende cok uyuz oluyorum. Dun de baska bisilerle ugrasiyodum, ikide bi AFk olup baska bisiyle ilgileniyodum o yuzden quest falan yaptim, Raid yapamadim... Eger bir Raid falan olursa cagir, eger gelmezsem ya uykum vardir yatiyorumdur yada baska bisiyle ugrasiyorum devamli AFK yim, yani bi kastim yok...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cagan, 01 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
2 adam birden peka ninjaladi deyince, birde uzerine Forum da gorunce bende yaziverdim, kotu niyet yok...

Ben orda olmadigim icin kim ne yapmis bilmiyorum, ama dedigim gibi yapsan da yapmasan da INSANIN CANI CIKSIN ADI CIKMASIN...

dediklerin dogru, adamlar ac, gecen gun mavi bi item dustu healing spells +32 diye, resmen butun herkes +2 agi var +2 str falan var diye atladi roll etti....ben priest olarak +32 healing spell item'i warlock's a verdim...Adamlara bende cok uyuz oluyorum. Dun de baska bisilerle ugrasiyodum, ikide bi AFk olup baska bisiyle ilgileniyodum o yuzden quest falan yaptim, Raid yapamadim... Eger bir Raid falan olursa cagir, eger gelmezsem ya uykum vardir yatiyorumdur yada baska bisiyle ugrasiyorum devamli AFK yim, yani bi kastim yok...

olayı bilmeden bisi yazarsan o olayı yasayini degil kendini kucuk duruma dusurursun..

simdi ben her forum a CAGAN sole bole sunu yaptı bunu yaptı desem bi kac da benim dedigimi diyebilecek yalaka bulsam seninde adın cıkar olayı bilmeden (bende bilmiorum tam olarak) yorum yapmak sırf kıllık olsun diye yazmak kendi seviyeni dusurmus kınıyorum bu davrasını..

bole olay basima gelmisti bu yuzdne Baal in yazıklarına dayanarak onu haklı buluyorum yalan soyleyecek birine benzemiyo bole birini cekemiyen kıskanan insanlar her oyunda oldugu gibi wow da da varmis bunu gordum..

keske insanlar bilincli olsa biraz forum da bi yazı gorup aa bu kesin sole bole demek cok kolay dedigim gibi ad karalama hele hele bu tur oyunlarda cok kolay bi is 5 kisi olsanız yeter biri sacma sapan bi hikaye yazar dier 4 ü bende ordaydim sole bole vs yazar bide bakissiniz herkes size dusman olmus..

benim de basima bole bi olay gelmisti roll yapacaz dediler roll ü kazandim aldim (zaten bendeydi item ben lootladim) adamlar dedi ninja looter sole bole arkadas sandigim insanlar bana kazık attı sora forum da yazdılar sole yaptı bole yaptı roll yapmadan aldi gitti vs diye kimi gorsem gruba almadi vs bende oyunu bırakmak zorunda kalmistim..

insallah baal u durumlara gelmez..biraz bilincli olun diyorum..kara listeymis kime gore kara list te bu karsıt gorus olmadan insan kendi savunmadan kanıtlanan bi olay olmadan kara listeye girme diye bi olay olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...