crownofchaos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu akşam olan bir olayı anlatmak istedim. görüşü olan arkadaşlar yorumlar... ares1'de moradon town ortalarında geziyordum, onda önce oyun sürekli hata veriyordu xp'de. kapatıp giriyordum usanmadan. belki de patch'i tam beklemediğimden olmuştur. yani launcher'dan girmedim oyuna.. herneyse bir anda ekran karıştı.. karakter townda gezerken tepede gezmeye başladı. ben 41 lvl archer'ım. karakter tepeden indi. yere düştü. düştüğünde kafası yoktu ve yeşil çıplak bi barbarian orc oldu. tüm yazılar ^+%^%+&+%^+% şeklinde çıktı chat window'da. Hp 2500 üzeri Sp 12 idi. U'ya bastım 0 lvl.. job falan yok. dex int v.s aşmış. skill pointler archery 232 explore 432 politics 266 v.s... yine sallamadım gülüp gidiyordum sağa sola. I'ya bir bastım! 1 milyar 300 küsür milyon coin ve 5900küsür BUS var! Ve kimse zaten şu ana kadar birşeye inanmadı, bus'lar küpe takılan yerde, 2-3 kez uğraştım inventory aşağı indi yani çıkardım küpe yerinden. nasıl parayı aktarayım diye düşünürken bi tezgaha gittim. 6.5 mil lik bi chitin alcaktım ağırlık sorunu dedi. o an bus'ları yakmayı düşünemedim veya merchant açıp 1 milyar küsürlük bi item arkadaşa satmayı denemeyi... arkadaş geldi bağlandı tıkladım herife trade dedim, oyun hata verdi. tamam kesinlikle bu bir bug... belki parayı almak imkansız, ama ya başarabilseydik? söylentiler acaba doğru mu.. oyun hackleniyor mu diye merak etmedim de değil. bu olaydan 1kaç saat önce de piana'da birine lvl atlatmak için werewolf kesiyordum hızlı hızlı. tam kapının yanındaki werewolflardan biri büyüme itemi içmiş gibi kocamandı. sadece bacaklarını görüyordum.. ama adı werewolf boss falan değil yani. lag'dan ben kesemedim box açamadım yani. orda da oha oldum.... bilemiyorum bu yazdıklarıma kimler inanır ama geyik yapmıyorum. sizin başınıza böyle olaylar geldi mi ya da gelip faydalanabilenler oldu mu? okuma zahmetinde bulunup, inananlara teşekkürler. :) Ko deliriyor, bizi de delirtiyor.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bana öyle bişe denk gelseydi hemen bu forumdan birini çaırırdım yarı yarıya bölüşürdük trade vs ile[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 26 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: bana öyle bişe denk gelseydi hemen bu forumdan birini çaırırdım yarı yarıya bölüşürdük trade vs ile vay kankam ehehe[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 SS koy da inanak[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :) kol dur ne yapsa yeridir demek lasım oldu artık. şu bi haftadan beri yaşadıklarımıza bakarsak inanmamak elde değil :)[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crownofchaos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 öyle bi anda tüm soğuk kanlılığımı yitirdim! kolay mı milyar inventory'de, ben 20milyondan fazla biriktiremedim. aklıma bile gelmedi ss. cafedeki arkadaşlar dumur oldu. yol yöntem ararken trade sıçtı işte.. oyun kapandı. tek yapabileceğim herhalde busları yakıp arkadaştan milyarlık fiyatla herhangi bi item alarak parayı geçirmekti. öyle ki chitin armoru alabiliyordum ağırlık sorunu olmasa idi. herneyse geçmiş olsun. inşallah bi daha denk gelirim de türklere bi faydamız olur hehe.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crownofhell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 İnanıp inanmayanlar.Bende yanındaydım ve şok oldum.Lag yuzunden başka oyun oynuyordum ama onu görünce lag mak hikaye hemen oyuna girdim ama fakat trade olayını gerçekletiremedik....Allah kahretsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bahsedilen bug bu demekki,vay be sende zengin bir adama rastladın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gidip pazarda ne varsa alacaktın Kısa günün karı yapacaktın[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 print screen kullansaydın da o goruntuleri bizle paylassaydın keske.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar arada bir uyuyun, buna uyku öncesi evre yada youğun halüsülasyon tramvası denir :D neysede bana olsa öle bişi heralde doğru in hostese koşardım. sonra elemental +5 olan stafımı hiç korkmadan +8 yapardım sona bide pelerin alırdım turuncu:D odan sonra gerisini beginner lere dağıtırdım :D[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben olsam direk Ss alirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 böle şeyler ara sıra oluyo bendede bu gün oldu am seninkinin tam tersi :D:D:D pianada ezik bi preiste armor werdim trade ile sonra tşk ler felan ws gitti sonra inwentorime bi baktım bomboş para felan yok :D:D üzerimdekiler hariç bütün itemler gitmiş inn e baktım orada bomboş oyundan cıktım girdim herşey yerli yerindeydi rahat bi nefes aldım D:D:D:D:D ama 3.5 attı bi tarafım resmen :D:D:D[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 priestin ezüğü olmaz:) priest kutsaldır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende kutsalım desene o zaman :D:D:D ama aam ezikti full plate sete sanki gold bar bulmuş gibi sewiniyodu D:D:D:D[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hhehe benim başıma söyle bi olay geldi :) sanırım Lagdan oldu yıne Birini REzz ledim sonra trade actım taslarını gerıvermek ıcın Trade e atıyorum taş aynen gerı düşüyo inventory e 2-4-8-16 gitti 38000 küsür taş oldu hala çoğalıyo ohaa dedım veremıyom satayım dedım satamıyom :( Dc oldum bi girdim taşlar yok bu neydi şimdi ?[signature][hline]Symrna Lvl 47 Priest Healer-RezZer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aynı sey ben rogue iken geldi basıma oklar cogalıo habire we o sayı gitgide buyuyor.uyanıklık geldi aklıma o zaman hemen satayım sunları sundriez e dedm weriom weriom almıodu :D kıl olduydum.bug yapıolar onu da dandik yapıolar adam gibi olsaydı wala koseydim simdi ok satarak :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar