ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 PS: aşağıda " hline " a kadar olan bölüm geziyi " hline " dan sonraki bölümse sorumun nedenini anlatıyor. istemeyen arkadaşlar okumayabilir ilk kısmı. boşboş cevap verecek arkadaşlarında hiçbirini okumasına gerek yok zaten. Gezi Günlüğümden.. Pazar Akşamı saat 10'da Metro Turizm ile Safranbolu + Bolu-Yedigöller'e gittik. Otobüsü beklerken gözlerim resmen bayram etti. beklerken ayakta durmaktan bir otomobilin ön kaportasına tam oturacaktımki sahibi uzaktan kumandasıyla açtı kapıları, tip tip bakmaya başladı bana. sora bindi aramasına lauk geri vitese takacağına ileri vitese taktı (buarada bilerek yaptı sanırım) azdaha eziodu beni. bidaha döndüm; " kardeşim napıon ya alala eziyodunya azdaha" dedim, o da;" sende oturma o zaman" demez mi! ben iyice dellendim. Azdaha girecektim herife! bidaha arkadaş tuttu beni ya boşver fln hesabı adamda bastı gaza gitti. birde bişe değil oturmadım bile arabaya tam oturmaya niyetlendim o geldi. bide işin komik yanı, adam koportası için üzülüodu(boşyere), salak alt tamponun içine zıçtı beni ezeyim derken. neyseee. moral bozuk bir şekilde otobüs beklerken çoğu kişinin gelmekten vazgeçtiğini ve bazı hocalarımızın kendi çevresinden bizim tanımadığımız kişileride getirmesine neden oldu! ve ödenecek para miktarı gelmeyenler oldu die 2katına çıktı! gezinin iğrenç geçeceğini sevmeye yavaş yavaş başlamıştık ki, hernekadar kızlar gelecek diye sevinsemde, bizimle gelecek zannettiğim ancak tanımadığım o kızlar Otobüs geldiğinde ve biz binmeye başladığımızda, içlerinden hiçbiri bisimle gelmiyeceğini öğrendim; meğersem yolcu etmeye gelmişler gidecek olanları.. tabe bizim moraller, beklentiler, planlar.. hepsi suya üştü:( Nese. Sabah 6 gibi Safranboludaydık. Tabii herkesin karnı zil çalıyordu. Bir tek Deniz Kıraathanesi diye bir çay ocağı vardı o saatte açık olan.. çay henüz yeni demini çekmek üzereydi. Adama bi güzel çıraklıkta yaptım (30 kişiye çay servisi! Asla unutmicam) Tabii benim çaylarda bedavaya gelmiş oldu o kadar servisten sonra ;) Herif bana "şef" demeye başladı bunca hizmet edince bizim tayfaya.. şef aşağı şef yukarı misali :) aradan birkaç saat sonra şehrin gezilecek yerlerini gezmeye başladık. bizim dershanenin sahibinin eşide bizimle gelmişti (yaşı en az 50-60) kadın bide kaybolmasın mı?! hayda iş bize düştü ve hoca hadi Serhat hocayı iki dakka bulunda gelin beraber.. nese bulduk aheste yürüyerek hocanın yanına geldik. Kaymakam Evimidir, Vali evimidir herneyse işte içi müzeymiş hocada tutturdu girecez die. saat 9da açılıyormuş ama 9oldu-9buçuk oldu kimse yok tam ümidimiz kesildi derken görevli bir bayan geldi açmaya.. içinde birçok antika eşya(telefon, yöresel kıyafet, mumya vs.) vardı. nese bitti. ben servis yapmaktan birşey yiyemediğim için açlıktan ölmek üzereydim. bidaha arkadaşa yalvara yakara götürdüm bi restorana. bi güzel yedik, içtik demeyi çok isterdim ama yemekler tek kelimeyle iğrençti. yarısından çoğunu yemedim walla. nese yedigöllere gitmek üzere yola çıktık.. Yarı uyuyarak-yarı uyanık bi şekilde vardık. boyun fıtığı oluyordum azdaha.. Yedigöller diye merak ettiğimiz yer bana göre nebilim o kadar yola deyecek birşey değilmiş. göller desen pislik içinde zaten ne ararsan var. milyonlarca kurbağa yavrusu (kuyruklu nokta şeklinde olanlardan) vardı gölde. buda pislikten dolayı. zaten sivri sinek ısırmasından sıtma fln olacam die korktum giderayak.. Nese ordada oturduk yedik içtik. sıra çevreyi tam anlamıyla gezmeye geldi. Gülen kayalar diye biryer varmış taa yukarda. dedik gelmişken bakalım bare(!?) nerden dediysem bakalım diye. gitgit bitmiyor bide dağ-taş-tepe derken bir taraftan 30-50metre arasında değişen ağaçlar; dev yapraklı bitkileri görünce kendimi amazonda hissettim. nese "gülen kayalar" denen yere geldik sonunda ama ben birtürlü çıkaramadım bunun neresi gülüyor die?! yani benim açımdan onca yorulma ve merak boşa gitti. daha sonra dilek şelalesimi ne varmış oraya gittik az aşağısında.. onunla yetindik ıslanarak. [hline] Saat 5gibi tekrar Samsun'a dönmek üzere yola çıktık. Yolda geçen zaman içerisinde oturmadığım kişi kalmamıştır yanına. Nese safranboludan Pişti kağıdı almıştım yolda cansıkıntısını gidermek için takılırız diye, kızlar dadandı başıma gel sana fal bakayım die. Nese başladılar bakmaya.. yok efendim sevdiğim kızın adı kaç harfliyse söyleyerek ikiye bölecekmişim kağıtları, nese böldük. bakıyo şimdi dizdi kucağıma kağıtları, (bu arada masa vazifesi görüos şimdide..) dio siz ilişki yaşamışınız fln şöle olmuş böle olmuş sevionuz birbirinizi ama ayrılık var fln. öle bitti fal işi.. akşam olunca anladım ki yanımda oturan yani Sedef'in adıda 5 harfli olduğu için onun adına fal baktırdığımı zannettiğini zannettim. halbuki ben başka bir kız için demiştim. sora öle mamalak bi şekilde otururken, pek inanmam fal'a ama aklıma takıldı birden kötü şeyler çıkınca moralim bosuldu. bidaha yanında oturduğum kızla (sedef'le) konuşurken, takılırken; "yaw içime dert oldu, zaten herşey ters gidio, bide sen fal'da kötü şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Amaaaaaaanııııın Bu ne Kac saattır Yazıyon :-P Ehuueuheuh 1 saate Okurum Artık......[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 edit: 16dk. ;) [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 10 June 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ehe ehe ehe Bu paticik Gercekten Cok Eylendiriyo *eylenir*[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok mu cevap verecek bir babayiğit?! üşenmeyin okumaya ya. demek önemli ki ben üşenmedim yazmaya.. hadinin daha ders kasmam lazım. bide bu olayı düşünmim. ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abi cok uzun be kasar[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Eheheh Ben Varım Akşam okucam Sımdi hoo ho OoooOooooooooo :D euheuheuhe Olsun Okuruz Akşam Rahat ol Kasılmaz simdi........[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bence sahilde yapılacak romantik bir gezinti hele bi de kızın seninle ilgili düşünceleri varsa süper olurdu.Baktın sevgilisi laf etti biz patcik ailesi olarak onu tenha bi yerde yakalardık ne de olsa hepimiz kardeşiz di mi yaw[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eueh bende onu düşünmüştüm zatende. olmadı işte.. merak etme hemen çağırırım zati, pati kardeşiyiz nede olsa ;) bide tam koyunkoyuna uyuyoduk zart die tüm ışıkları açtılar tüm romantizm bitti! :([hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 O da biraz hayvanlık olmuş.Sana bu kızda başarılar.Unutma Pati ailesi hep arkanda...[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: ShekiLChoCuq, 10 June 2003 19:18 tarihinde demiş ki: yok mu cevap verecek bir babayiğit?! üşenmeyin okumaya ya. demek önemli ki ben üşenmedim yazmaya.. sabah 8de dikilecem yine ayağa sınav için. o yüzden sabah bakamam atılan msjlara şuan bi cwp bekliom. taş patlasın 5dakikanızı alır okumanız ya. Boşuna mı yazdım, anlattım, en önemlisi paylaştım onca olayı, anımı.. deneyim ve görüşlerinizi şuanda ekrana yapışmış bir vaziyette bekliyorum zaten 1-1,5 saat sonra yatmam gerekiyor uyku düzenimi sınava kadar bozmamam için.. :( zaten sınav biterbitmez uyku die bir sözcük olmayacak bundan böyle sözlüğümde! [hline] YES?! WHAT's YOUR OPİNİON? WHERE are they? I can wait them just one hour. Hey MAN! Be Quick Please! ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar