KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Clan sistemi aktif olunca bissürü klanımız oldu paticikte, her girdiğimde de bakıyorum tdm bomboş, adam gib i clan savaşları yapmayacak mıyız?[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bi otursun sistem otursun ctf açılsın zaman var daha.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 savaşların başlaması için tüm klanların oyuncu sayısının aynı olması gerekiyor mu[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yoo 2 takımda 3er kişi çıkarır. 3 vs 3 yapılacaksa.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Turnuva ayarlanması lazım. Turnuva süreçlerinde de servera sadece maçı olanlar girebilmeli, öbür türlü denk getirmek zor. Ayrıca maçlar 4 e 4 iyi olur gibi gözüküyor ama server sapıtıyor genelde o kadar kişi olunca. Maçlar olmayacaksa klan sisteminin bir anlamı yok, olacaksa da bir kaç şey daha yapılması gerekiyor şu an malesef yetersiz serverlar.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hazır topic varken yenisini açmıyım, Fire klanı kapışmamız gerekiyor çıkarın 3 kişi taht kavgası bu..nicelik değil nitelik![signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Toledorla Krusty çıkınca aktif oyuncu sayımız 3 e düştü, ama bir gün belirlersek ayarlamaya çalışırım benim arkadaşları.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bizde 3 kişiyiz ztn 3v3 olur ama zlorwf ortalıklarda görünmüyor bi bakmak lzm.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben ayarlarım heralde klan maçlarını:) wastiee boş vakit bulsun hele ayarlasın bi sistemler.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kendime çok güveniyorum lütfen clana kuralım arakdaşlar bana [email protected] dan ulaşırsanız sevinirim[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kendine güvenen genç beyinlere bu ülkenin ihtiyacı var tabi, ama zaten yeterince klan oldu istersen bir mevcut klanlara göz at, sana uygun bir tane kesin bulursun. Oyunda görüşmek üzere.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar