Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan Kapışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Clan sistemi aktif olunca bissürü klanımız oldu paticikte, her girdiğimde de bakıyorum tdm bomboş, adam gib i clan savaşları yapmayacak mıyız?[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example iki:
*!Odaya anne girer*
-Hadi ben yattım
-Hani nerde? Hemen geliyorum!
Msn
Mesaj tarihi:
Turnuva ayarlanması lazım. Turnuva süreçlerinde de servera sadece maçı olanlar girebilmeli, öbür türlü denk getirmek zor.
Ayrıca maçlar 4 e 4 iyi olur gibi gözüküyor ama server sapıtıyor genelde o kadar kişi olunca. Maçlar olmayacaksa klan sisteminin bir anlamı yok, olacaksa da bir kaç şey daha yapılması gerekiyor şu an malesef yetersiz serverlar.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Mesaj tarihi:
Hazır topic varken yenisini açmıyım, Fire klanı kapışmamız gerekiyor çıkarın 3 kişi taht kavgası bu..nicelik değil nitelik![signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
Toledorla Krusty çıkınca aktif oyuncu sayımız 3 e düştü, ama bir gün belirlersek ayarlamaya çalışırım benim arkadaşları.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Mesaj tarihi:
ben ayarlarım heralde klan maçlarını:) wastiee boş vakit bulsun hele ayarlasın bi sistemler.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Kendime çok güveniyorum lütfen clana kuralım arakdaşlar bana [email protected] dan ulaşırsanız sevinirim[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah
tekrar hayata dönülebilen ve
her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir
Kendine güvenen genç beyinlere bu ülkenin ihtiyacı var tabi, ama zaten yeterince klan oldu istersen bir mevcut klanlara göz at, sana uygun bir tane kesin bulursun. Oyunda görüşmek üzere.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
  • Yeni Oluştur...