Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monastry Farm ve Epic Farm

Evr

Öne çıkan mesajlar

said:
Novilamenja, 25 Ocak 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
Gerçi senin konuyla ilgili bi yanıtın yok. Ben de yorum yapmak istemiyorum olayı tam bilmeden ama konu burda açıklanmış:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-warsong&t=13876
konu orda açıklanmamış güzel arkadaşım orda sadece bir yüzük için dinine değiştiren adamın gözünden olayların nasıl olduğu yazılmış
Sosyal ağlarda paylaş

alısmış olman lazım valla hatırlamıyomusun lineagedeki triplerini milletin yani amerikalı veya koreli olmasıyla alakalı degil biraz ciddiye alıyo insanlar oyunu,sen esas kavgaları eu basladıgı zaman bu forumlardada görceksin emin ol
loot ve pvp kavgalarını özellikle :)[signature][hline]icq:140353

[Bu mesaj -Ari- tarafından 25 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi neler neler ya
yalan rüzgari şerefsizim
ya oyuna girince kanka naber diyen adam gidip oraya yazı yazmış ya yok ötesi
not to invite list miş
ULAN BENI KİM İNVİTE EDİYORKU İBİŞ lol
ben herzaman kendi raidimi yaparim
10 dakka önce log oldum gene tomarla insan mesaj atiyor
peka bizi diskoya götür diye
her raidde birileri peka çok güzel idare ediyorsun grubu
peka herşeyi söylediğin quets moblari itemlari gösterdiğin için sağol diyor . gruptakiler pm le 'ya birak bu tiplere bunlari niye söylüyorsun diyor' kimse bana ubrs keyin nasil yapildigini söylemedi KİMSE serverda 2. aldim keyi ve herkeze söyledim böyle böyle yapin diye herkez aldi kendi raidini yapmaya başladı , ya bende cidden iyi bi insan diye düşünülüyordur hakkımda derken tiplerin yazdıklarına bak
3 tane epic item dağittim grupda tanesi en az 500gold dan giderdi ah de , greed roll idi kazandim kullanmayacağim için verdim gruba bir iki kişi hariç kimsede peka delikanlı yağız adamdır dememiş lol
harbi ben çok şerefsiz bir insanım ya kendimden utanıyorum
sallamıyordum dün hiç bıdı bıdı ettiler
iyi başka adammı yok demiştim de
adam karalama kampanyasına çevirmiş olayı
Sosyal ağlarda paylaş

Baal en iyisi sen sat onu euda Horde a geç :)

Neyse şaka bir yana boyle insanlardan çok var Koredede bi eleman vardı Arı bilir (ki zaten ondan öğrendik nasıl bi insan olduğunu)

Boyle insanlardan çok var oyunu ne zannediyorlarsa gerçke falan sanıyorlar Ultimada öldüğü zaman küfür eden insanlar gibi

İşte aralarından sıyrılmış iyi ün yapmışssın bunlarda kendi benliklerine yediremiyorlar karalamaya çalışıyorlar takma kafana dedğim gibi[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tatar2, 01 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
Bevap için biraz geç oldu. Ben horde olduğumdan alliance yi pek bilmiyorum. Fakat epic at konusunda ilk alanın mac olduğunu söyleyenler var. Bilmediğim bir konu sen aldıysan bravo.

http://www.thottbot.com/?profile=Mac.Warsong
mac nightelf
ama yinede ilk epic mountu yada epic saberi almadi
ilk epic mount avatar 2. mac
bende ilk epic horse u aldim ha çok bişiy mi oldu alinca yoo
öylesine yazmiştim sonuna smileyde atip siritarak üzerine düşülecek bişi yoktu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...