Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monastry Farm ve Epic Farm

Evr

Öne çıkan mesajlar

belki bilmeyen rogue kardeslerimiz vardır banada korede bir rogue arkadasım gostermisti diyodum lvl60 rogue ne halt edıyo monastryde :) megersem guzel bir taktik varmıs nedir bu
monastryde Master Doan ı bilirsiniz sagdaki kısmın bossu
en sonda tek basına duruyo lvl40veya 42idi
gerekli olan tek sey en az lvl45-46 olmanız sonra hide olun en sona kadar ilerleyin gidin adamı oldurun sonra dısarı cıkıp bir arkadasına party atıp partyden cıkın ınstance resetlenir bunu surekli tekrarların saatte 8-10g hatta drop sayısına gore 12g yaparsınız :)
drop olan esyalar bunlar
http://www.thottbot.com/?i=4015
http://www.thottbot.com/?i=3228
http://www.thottbot.com/?i=5760
http://www.thottbot.com/?i=3213
bide bu bölge buglu azsharada mavi hippogryphler var thunerbilmemne unuttum adını lvl50-52 48ken bile cok cok rahat olduruyosunuz hele 50 olduktan sonra 8-10sn sürüyo öldürmeniz beast oldugu icin para düsmüyor fakar undamaged hippo feather düsüyo ki bu tanesi 10 veya 12s idi epic mount icin para grind mekanıymıs burası ama duyduguma göre blizz hem lootları hem hippoların statlarını bir sonraki patchte duzelticekmıs mutlaka bu bölgelere bakın ilki para icin cok karlı ikinci mekan ise hem xp hem para icin[signature][hline]

[Bu mesaj -Ari- tarafından 23 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya blizzard da salakmı nebir mob ünlü oluyor hemen brşey yapıyorlar insanlar ne kesıcek anlamıyorumkı ölene kadar quilboar mı ahaha ha ama senın bu dedıgın instance çakallıgına birşey yapsınlar :P haha bu arada dagger tam warlocklar için[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bisi indiriyorumda sonra indirip bakıyım,
moviede Master Doan diye birini olduruyosa taktik odur ama 2gper5min cok zor cunku doandan 4 itemde drop olsa 1.2g falan edıyo ama dogru 5-6dk suruyo bi "monastry run"
tabi bide instancedeki chestleri acıp guzel esya cıakrtma sansında var eger basında 2 kişi varsa birine sap oburune blink sonra chesti acıp vanish basıp kacıyosun ama ben 4-5 kez actım hep dandik seyler cıktı bu tarz taktikelrde var ama bu griefe girmez griefe giren bence instancenin resetlenebilmesi bence buna sınır getirmeliler mesela 5-10dkda bi reset atılması gibi[signature][hline]

[Bu mesaj -Ari- tarafından 23 Ocak 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bu tür işlerde ping de çok önemli çünkü düşman sayısına göre o kadar hızlı olmaniz gerek sonuçta chest açarken dmg yerseniz interrupt oluyor ne kadar iyi ping o kadar rahat olur
0.5 saniye bile çok çok önemli

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 23 Ocak 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

skinning 300 - leatherworking 300 - Tribal Leatherworking
2 saatte 20-30 tane lvl54-56 elite DEvilsaur kesiyorum
Ungoro Craterde = 22 devilsaur leather
bunlarla devilsaur gloves - legs set yapiyorum
150g ye elimi öpene veriyorum
75g/saat
çok sıkıcı ama
para lazim değil hiç kasmiyorum o bakima
yoksa 1 haftada 3k gold , rahatlikla yaparim
ama para hikaye reg heal pot falan aliyorum AH den o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 23 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
skinning 300 - leatherworking 300 - Tribal Leatherworking
2 saatte 20-30 tane lvl54-56 elite DEvilsaur kesiyorum
Ungoro Craterde = 22 devilsaur leather
bunlarla devilsaur gloves - legs set yapiyorum
150g ye elimi öpene veriyorum
75g/saat
çok sıkıcı ama
para lazim değil hiç kasmiyorum o bakima
yoksa 1 haftada 3k gold , rahatlikla yaparim
ama para hikaye reg heal pot falan aliyorum AH den o kadar

Atma 75g / h diye gozunu oyarim allama.1 haftadir aglaniyorum para para die[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Ari-, 23 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
tribalde baska ne esyalar var genelde hep rogue elemental alsın derlerde
mesela ben dragonscale almıstım oyundaki hunter bi arkadasım salaklık edip elemental alınca :)

en temizi tribal elamantal aldi kara ivir zivirini bulcan die canin cikiyor.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

eheh dede :P
para kasmiyom dedigim gibi ya
instance deyim sabah - gece
boşver hem parayi napcan :P
bugüne bugün kardeşin
Warsong'un ilk epic mount lu human'ı , en iyi ekipmanli rogue'u , ilk 300 lockpick'i ,ilk dal'rend's arms 'i tamamlayani falani filani olmuş :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tatar2, 25 Ocak 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
baal sanki biraz sallamışsın gibi geldi bana kusura bakma dediğine beni inandırabilirmisin? bana warsongdaki ilk epic mount alan karakterinin adını yazarsan kontrol etmek istiyorum. Bende warsongdayım.

töve estafirildak , gene sikdik yarişinda döndü 2 saniyede
neyi niye merak ediyosun ? madem olayın 'merak etmek' güzelce pm atsana , neden gelip buraya 'dur şunun aklini alayim' tadinda mesaj attinki , neden sallayayim ne sebebi olabilir sallamamin , millet bakip 'obaa kralsın' mı diyecek ?
ödül mü verecekler ?

al merakını giderelim ;
karakterimin adı Peka , Warsong'un ilk Human (yukardaki mesaja tekrar bakarsan ) epic mountu yani horse alan karakteri , ilk 300 lockpick i , şuan en iyi ekipmanli rogue (alliance tabiki horde u nerden bileyim )

cosmos thottbot only yükledim denedim dün falan
hataveiryor windows oyuna girince win32 generic host göçtü falan filan sapitiyor , o bakima buyur ekipmaninda hemen sslerini aldim sana ;

umarim ap aydin olursun[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.

[Bu mesaj BaaL tarafından 25 Ocak 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas "ben sunu yaptimda, ilk yaptimda.." gibisinden attilan mesaja kizmis belliki, sebebini sormus..

SM'de nerflendi, artik o lootlar vendorlara satilamiyor ama enchanting varsa AH'da guzelce parayi kirabilirsiniz 5-6g per run gibi bi rakamla..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

insan oğlu çok şerefsiz ya
cidden , amerikalilarin hepsi mi diyeyim diye düşündüm ilk başkta yoksa çocuk olmalarinami yakinayim dedim sonra bilemedim

dün gece vuku buldu olaylar hala sinir oluyorum
raidde biri itemi ÇALIYOR ben rolla kazaniyorum kullanip kullanmayacağima karar verirken adamlar itemi benden alıp paylaşmayı düşünüyor , işte o esanada amca bir itemi çalinca bende delirip vermiyorum lan itemi kullanmiyacam saticam diyince bana püskürüyor tiplemeler
forumlar zaten ayri bir komik komiklik ötesi ya ŞAŞIRIYORUM
oyunda bana 'kanka gel raide gidelim' diyen en az 10 kişi mesaj atmış oaraya benden bunu aldı bana bunu yaptı şuna şunu etti
lan ne şerefsiz insanmişim haberim yokmuş yahu
kanka kanka diyen insanlar arkamizdan neler çeviriyorlarmiş
oyundan soğudum ya satar çıkarım ben 2 güne kalmaz böyle insan topluluğunu bir arada ben hiç bir oyunda görmedim
dinsiz imansız ya hepsi bu kadar üstüne gelinmez bir insanın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...