Evr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 belki bilmeyen rogue kardeslerimiz vardır banada korede bir rogue arkadasım gostermisti diyodum lvl60 rogue ne halt edıyo monastryde :) megersem guzel bir taktik varmıs nedir bu monastryde Master Doan ı bilirsiniz sagdaki kısmın bossu en sonda tek basına duruyo lvl40veya 42idi gerekli olan tek sey en az lvl45-46 olmanız sonra hide olun en sona kadar ilerleyin gidin adamı oldurun sonra dısarı cıkıp bir arkadasına party atıp partyden cıkın ınstance resetlenir bunu surekli tekrarların saatte 8-10g hatta drop sayısına gore 12g yaparsınız :) drop olan esyalar bunlar http://www.thottbot.com/?i=4015 http://www.thottbot.com/?i=3228 http://www.thottbot.com/?i=5760 http://www.thottbot.com/?i=3213 bide bu bölge buglu azsharada mavi hippogryphler var thunerbilmemne unuttum adını lvl50-52 48ken bile cok cok rahat olduruyosunuz hele 50 olduktan sonra 8-10sn sürüyo öldürmeniz beast oldugu icin para düsmüyor fakar undamaged hippo feather düsüyo ki bu tanesi 10 veya 12s idi epic mount icin para grind mekanıymıs burası ama duyduguma göre blizz hem lootları hem hippoların statlarını bir sonraki patchte duzelticekmıs mutlaka bu bölgelere bakın ilki para icin cok karlı ikinci mekan ise hem xp hem para icin[signature][hline] [Bu mesaj -Ari- tarafından 23 Ocak 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya blizzard da salakmı nebir mob ünlü oluyor hemen brşey yapıyorlar insanlar ne kesıcek anlamıyorumkı ölene kadar quilboar mı ahaha ha ama senın bu dedıgın instance çakallıgına birşey yapsınlar :P haha bu arada dagger tam warlocklar için[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ari dediğin tam bumu bilmiyorum ama bu da monastery'den... yakında nerf gelir böyle giderse 2g per 5mins [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 23 Ocak 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 simdi bisi indiriyorumda sonra indirip bakıyım, moviede Master Doan diye birini olduruyosa taktik odur ama 2gper5min cok zor cunku doandan 4 itemde drop olsa 1.2g falan edıyo ama dogru 5-6dk suruyo bi "monastry run" tabi bide instancedeki chestleri acıp guzel esya cıakrtma sansında var eger basında 2 kişi varsa birine sap oburune blink sonra chesti acıp vanish basıp kacıyosun ama ben 4-5 kez actım hep dandik seyler cıktı bu tarz taktikelrde var ama bu griefe girmez griefe giren bence instancenin resetlenebilmesi bence buna sınır getirmeliler mesela 5-10dkda bi reset atılması gibi[signature][hline] [Bu mesaj -Ari- tarafından 23 Ocak 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet Arcane Doan'ı öldürüp hypnotic blade droplayip geri dönüyor ve 5dk 14 sn sürüyor toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tabi bu tür işlerde ping de çok önemli çünkü düşman sayısına göre o kadar hızlı olmaniz gerek sonuçta chest açarken dmg yerseniz interrupt oluyor ne kadar iyi ping o kadar rahat olur 0.5 saniye bile çok çok önemli [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 23 Ocak 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 skinning 300 - leatherworking 300 - Tribal Leatherworking 2 saatte 20-30 tane lvl54-56 elite DEvilsaur kesiyorum Ungoro Craterde = 22 devilsaur leather bunlarla devilsaur gloves - legs set yapiyorum 150g ye elimi öpene veriyorum 75g/saat çok sıkıcı ama para lazim değil hiç kasmiyorum o bakima yoksa 1 haftada 3k gold , rahatlikla yaparim ama para hikaye reg heal pot falan aliyorum AH den o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tribalde baska ne esyalar var genelde hep rogue elemental alsın derlerde mesela ben dragonscale almıstım oyundaki hunter bi arkadasım salaklık edip elemental alınca :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BaaL, 23 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: skinning 300 - leatherworking 300 - Tribal Leatherworking 2 saatte 20-30 tane lvl54-56 elite DEvilsaur kesiyorum Ungoro Craterde = 22 devilsaur leather bunlarla devilsaur gloves - legs set yapiyorum 150g ye elimi öpene veriyorum 75g/saat çok sıkıcı ama para lazim değil hiç kasmiyorum o bakima yoksa 1 haftada 3k gold , rahatlikla yaparim ama para hikaye reg heal pot falan aliyorum AH den o kadar Atma 75g / h diye gozunu oyarim allama.1 haftadir aglaniyorum para para die[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -Ari-, 23 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: tribalde baska ne esyalar var genelde hep rogue elemental alsın derlerde mesela ben dragonscale almıstım oyundaki hunter bi arkadasım salaklık edip elemental alınca :) en temizi tribal elamantal aldi kara ivir zivirini bulcan die canin cikiyor.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ah bide o itemler bind when pick up olmasaydı betada baya iyi olacaktı bizim icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eheh dede :P para kasmiyom dedigim gibi ya instance deyim sabah - gece boşver hem parayi napcan :P bugüne bugün kardeşin Warsong'un ilk epic mount lu human'ı , en iyi ekipmanli rogue'u , ilk 300 lockpick'i ,ilk dal'rend's arms 'i tamamlayani falani filani olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hiç kasmamışın valla dediğin gibi :) o itemlar ve mounth gökten düstü heralde euh[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatar2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 baal sanki biraz sallamışsın gibi geldi bana kusura bakma dediğine beni inandırabilirmisin? bana warsongdaki ilk epic mount alan karakterinin adını yazarsan kontrol etmek istiyorum. Bende warsongdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hippo lar 1 hafta falan önce nerflendi, featherları 2-3s e satılıyor artık sanırım. Asian farmerlar azshara dan winterspringe taşındı bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: tatar2, 25 Ocak 2005 01:07 tarihinde demiş ki: baal sanki biraz sallamışsın gibi geldi bana kusura bakma dediğine beni inandırabilirmisin? bana warsongdaki ilk epic mount alan karakterinin adını yazarsan kontrol etmek istiyorum. Bende warsongdayım. töve estafirildak , gene sikdik yarişinda döndü 2 saniyede neyi niye merak ediyosun ? madem olayın 'merak etmek' güzelce pm atsana , neden gelip buraya 'dur şunun aklini alayim' tadinda mesaj attinki , neden sallayayim ne sebebi olabilir sallamamin , millet bakip 'obaa kralsın' mı diyecek ? ödül mü verecekler ? al merakını giderelim ; karakterimin adı Peka , Warsong'un ilk Human (yukardaki mesaja tekrar bakarsan ) epic mountu yani horse alan karakteri , ilk 300 lockpick i , şuan en iyi ekipmanli rogue (alliance tabiki horde u nerden bileyim ) cosmos thottbot only yükledim denedim dün falan hataveiryor windows oyuna girince win32 generic host göçtü falan filan sapitiyor , o bakima buyur ekipmaninda hemen sslerini aldim sana ; umarim ap aydin olursun[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor.[Bu mesaj BaaL tarafından 25 Ocak 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bi de play time'ının screen shotunu göndersene harbi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadas "ben sunu yaptimda, ilk yaptimda.." gibisinden attilan mesaja kizmis belliki, sebebini sormus.. SM'de nerflendi, artik o lootlar vendorlara satilamiyor ama enchanting varsa AH'da guzelce parayi kirabilirsiniz 5-6g per run gibi bi rakamla..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oha senin crit sansın kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 valla senın olduğun serverda horde olsam direk kaçarım %30 falan critical şansın var galiba baal bu nedir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu topic'in üstüne okuyunca ilgimi çekti. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-warsong&t=13874 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gerçi senin konuyla ilgili bi yanıtın yok. Ben de yorum yapmak istemiyorum olayı tam bilmeden ama konu burda açıklanmış: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-warsong&t=13876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 insan oğlu çok şerefsiz ya cidden , amerikalilarin hepsi mi diyeyim diye düşündüm ilk başkta yoksa çocuk olmalarinami yakinayim dedim sonra bilemedim dün gece vuku buldu olaylar hala sinir oluyorum raidde biri itemi ÇALIYOR ben rolla kazaniyorum kullanip kullanmayacağima karar verirken adamlar itemi benden alıp paylaşmayı düşünüyor , işte o esanada amca bir itemi çalinca bende delirip vermiyorum lan itemi kullanmiyacam saticam diyince bana püskürüyor tiplemeler forumlar zaten ayri bir komik komiklik ötesi ya ŞAŞIRIYORUM oyunda bana 'kanka gel raide gidelim' diyen en az 10 kişi mesaj atmış oaraya benden bunu aldı bana bunu yaptı şuna şunu etti lan ne şerefsiz insanmişim haberim yokmuş yahu kanka kanka diyen insanlar arkamizdan neler çeviriyorlarmiş oyundan soğudum ya satar çıkarım ben 2 güne kalmaz böyle insan topluluğunu bir arada ben hiç bir oyunda görmedim dinsiz imansız ya hepsi bu kadar üstüne gelinmez bir insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baalım krom kıskananlar catlasın :) ninjam benim hehe[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 en iyisi sen bırak bu us'i eu'ya gec iste hehe edik:hala critin kac oldugunu söylemedin =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 25 Ocak 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar