Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: SilphatosIce_, 10 June 2003 18:29 tarihinde demiş ki: Tanıdık plastik cerrah var babacum ,halledelim olayı istiyosan.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage plastik cerraha gerek yok bi cımbız verin kendi de halleder :)[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hatun rulz eheh bayan bana çok itici geliyor zaten türkçemizde 2.tekil şahıs koymuşlar mis gibi sen veya saygılı olcaksan siz işte mis gibi veya 3. tekil o eheh mümkün oldukça kullanmıyorum ben bayanı aşırı itici ne o öle bayanlar önden bayılanlar arkadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Emaleth, 10 June 2003 19:19 tarihinde demiş ki: karı demeyin de ne derseniz diyin ;) ben çok karı derim yandukh :)[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar