Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu topic çok açıldı biliyorum ama benim sorum daha farklı. lvl 50 olduktan sonraki sabah arkadaşlar saolsun bana yardım ettiler ve Anahtarları bulmak için yola çıktık. HEnüz %1 bile dolmamıştı 50. level'ın. Bi şekilde ben hakkın rahmetine kavuştum. şu anda 49. level'ın %90'ı tamamlanmış durumda. Elimde 4 adet anahtar var. 5. anahtarın olduu patroller a gidiyorum hiç bir tepki vermiyor. Şimdi level'ım 49 diye cevap vermiyo desem diil. Çünkü diger key guardlar cevap veriyor. Lag den desem o da diil. Var mı bi çözüm? Yoksa tekrar 50. lvl i mi beklicez?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 50 olbi bakalım belki ondandır[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 50 den önce olmaz illa 50 olacan..........[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 murticim. kopmasam clandan söylicektim ama koptum. level 50 ye çıkmadan sıradaki key guard cevap vermio diye duydumdu.. sebebi o olabilir.. Gel level 50 yapak seni tekrar :-p Bu sırada bana tekrar parti atmadınız nası kesti sizi attila nıhaha.. :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Muhahahahayyyyyttttttt Olm ben atilla'nın dibinden çıkmadım! Şerefimle öldüm. Ama o "immortal souls" clanına feci şekile kıl kaptım. Abi herifin işi gücü kalmamış (ismini bilmiyorum) atilla'yla bogusurken, orc lure ediyo üstümüze. Ben atillaya mı vuriim orc'a mı vuriim anlamadım. 2-3 haftaya kalmaz bayagı bi level atlarım. Sonra da Arenaya davet ederim zibidiyi.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Öne çıkan mesajlar