Forseti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 böyle dakika da bir şiir yolluyorum ama neyse :) Beğeneceğpinizi umarım, Seninle ilk görüştüğüm günü hatılyorum da Öyle donakaldım, o güzelliğin karşısında naapçağımı şaşırdım O anda içimi korku sardı Seni anlatmayı hangi şiir sağlardı Seni tasvir etmeye hangi kelime kullanılırdı Senin o güzelliğin beni benden aldı İnsanların dış güzelliğine fazla inanmayanlardanım Sonra konuşmanı duydum Her kullandığın kelimeden Her çıkardığın sesten faydalandım Ve bu şiiri yazdım Kolay kolay aşık olmayanlardanım Çok aşk acısı çektim Her defasında en çok zararı ben gördüm Acıları hep sineye çektim Seni ilk gördüğümde aşık oldum Acaba seni bir daha görebilecek miydim O yüzü görme şansına erişebilecek myidim ? Senin o sıcaklığını hissetmek istedim O parlayan gözlerinin sadece bana öyle parlamasını istedim O ağızdan bana defalarca seni seviyorum lafının çıkmasını istedim O kalbin benim için çarpmasını istedim SEni tanımak istedim Doyasıya tanımak Sonra rüyalarımın insanı olduğuna karar vermek Eğer bu güzellik rüyalarımın insanı olmaya hak kazanırsa Gerisini sorma ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar