aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 WoW kurdum su an 1 ay boyunca wow oynucam begenirsem parasını verip wow a devam. Ko da iskence cekmeye son oh beaaaaa :)[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 subatta cıkmaycakm ıydı bıde nerden buldun beless
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Abüü kısaca anlat bizde deneyelim bir ay,gelirim bende valla :/
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 wow u yakından takip ediyorum su an wow oynuyabilirsin ama ko kadar laglı oynarsın cunku amerikan serverında oynucaksın ama subat ayını beklersen wow un satısıyle birlikte serverıda acılıcak avrupada o zaman birlikte gidebiliriz :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin Ekolum:Tabiki Grade 3 A$mı$ insan korn rage is the only freedom left me... -gre lynx
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://web.paticik.com/wow/ http://wowvault.ign.com/ http://www.worldofwar.net/[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin Ekolum:Tabiki Grade 3 A$mı$ insan korn rage is the only freedom left me... -gre lynx
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 3 saatliğine beta serverı için acc alımı açıldı ve alabilenler ordan aldı . 1 ay boyunca oynayacaklar bakıcaklar beta sonundada beğenenler alıcak ki bu son beta vede knightonline ı görüp wow la karşılaştıran arkadaşlar var . KO ya oyun gözüyle bakmazsınız wow u görünce diyolar . Galiba bende geçecem , hayatımda ilk kez ücretli bi serverda oynayacam . En azından şikayet etme hakkım olacak , lag dı , edit ti , vs .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu beta accountlardan fazla alan olduysa bir tane bagıslayabilir bende bakayım,yada oyuna bakıp cıkabilirimde :p
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 evet beles su an ve avrupa serverinda oynuyorum. eu.worldofwarcraft.com olması lazım adresi burdan acc alıyorsunuz. once 2.4gb lık oyunu cekiyorsunuz sonra 34 mblık patch cekiyorsunuz. :)[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bandaaaa sadece bakmak ıcın yanıı oynmam pekk ??????????
daedric Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aa 3 saatlik mi ? O aralığa mı denk geldim ben :P Elimde 2 acc. var bu arada 10m coins'e satılır :D[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 link yanlışmı açılmıo sayfa[signature][hline]Firearrow the Assassin [code=php]When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)[/code]
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet acılmıyo.böhüü...wow kısmına gidip rezil olmayalım simdi,adresi bilen varsa söylesin ya :)
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://en.wow-europe.com/ dogru link :P[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 acc alımları gene kapanmıs :( en son aldıgım bilgi bu yonde.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 44 saat dedi yuh zaten indirme hızı sürekli değişiyor bi bakıyorum 27 bi bakıyorum 3 kbye düşmüş falla indirmek yürek siter[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2mb le 1 gecede indi :)[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Neyse hele bi eu server acılsın,fiyatları yarıya insin,elbet geliriz bizde :D
Öne çıkan mesajlar