mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya format attim sonra bidaha yukledim oyun sifreyi yazip entera basinca You Cant Equip Any Weapon Other Than Bow yazisi gelio[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code]
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 taylan onu geç de ben oyuna bile giremiyorum launcerda hata veriyor ttry again fln die direk girdiimde ise hani şu kapalı servera girerken çıkan hata var ya log in failker 10061 mi ne onu veriyor şifreyi girip entera basınca boqlaştı iyice oyun harbiden[signature][hline]
pesmerge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 al bende de o kadar. Serverıyla uğraş, telekomuyla uğraş, bilgisayarıyla uğraş vsvs... Çekmediğim dertle çile kalmadı, fertyatsız gündüzüm gecem olmadı... :P :(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya o deil bide utanmadan oyun kapanınca boq yeşili reng isite açılyor ya uyuz oluyorum aha düşünüyom ara sıra çektiimize deyiyo mu bari die[signature][hline]
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bende korkuyodum birtek benmi giremiyorum diye,herkes susunca forumda.Sizde giremiyorsunuz dimi?
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 evet made oyun gitti bişi sorcam sizlere şu han ipauldronu giydiimiz bir yer var ya han inventoryde saa tıklıyınca pauldron oraya otomatik gidiyo onun saında bir şey var garip bişi bir şeye benzetemedim oraya ne giydirebiliriz ?[signature][hline]
pesmerge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 DERU daydım ben. Dc oldum. ardından bi daha zorladım. login failed 10061 falan filan...[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 deru neresi orc mekanı mı ?[signature][hline]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm pek bilmem de oyle yok dk tepesi yok bulture korfezi falan soylendikçe sorasım gelio :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar