Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

faturaya itiraz edebilir miyim?

yloibx

Öne çıkan mesajlar

Beyler geçen ay fatura 400 gelmiş bu ay da 500 lira gelmiş normalde faturalı 750 dk 40 lira ödüyorum konuşma sınırını geçtiğim için gelmiş ama bana hiç limit aşımı falan ücret gelmedi diğer operatörlere bakıyorum onlarda limit aşınca faturanız şu tutarı geçmiştir falan sms geliyor bana gelmemiş.

geçen ayın faturası sadece maile gelmiş ona da bakmamıştım normalde smsle de geliyordu. geçen ayın faturası smsle gelmemiş ama bu ayın faturası smsle gelince haberim oldu acı gerçekten.

ben bu durumda itiraz edebilir miyim bu faturalara? 400 lira 1500 dk konuştuğum için 500 lira da 1700 dk konuştuğum için gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle bi bardak soguk su ic. O faturalar odenecek. Sonracigimaaaa hat alirken imzaladigin o sozlesmelerde yaziyodur adamlarin lehine seyler o yuzden itiraz etsen bile sozlesmeyi ve fatura dokumunu gosterip aradan cikarlar.

Hic mi dikkat etmedin konusurken ben ne kadar konusmusum falan diye. 750dk nere, 1500-1700dk nere. En fazla musteri hizmetlerinden limit asimi durumunda uyari mesaji istersin. Onu da kaydedersin. Ilerde benzeri bisey oldugunda mesaj yollamazlarsa belki ufak bi sansin olur. O da belki hani, belki.
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell kullanıyosan ki diğer operatörlerde de vardır telefon app leri var faturana falan her şeyine bakabiliyosun keşke kullansaydın.Güzellik olarak sana yapabilecekleri belki taksitlendirme olabilir.Kullanmış olduğun bir hizmetin faturasına itiraz edemezsin çünkü haksız bir fiyatlandırma yok.

Türktelekom falansa donuna kadar alır taksit falan denemez avukata bile vermiş olabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...