Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA'da en sevdiğiniz 3'lü 2'li vs vs....?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
phere, 23 Ocak 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
said:
freeedom, 21 Ocak 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
aslında k. malone j. stockton da olabilir

olmalı bence de

bencede...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 25 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
5 kidd- 6 kenyon martin
bi alley-oop tan sonra spikerin sözü:
5 to 6, clear for landing..

o önceden değilmiydi ya[signature][hline]Bu mesaj M.Ö 2500 tarihinde goodness tarafından düzeltilmiştir.
Mesaj tarihi:
ben wallace a bitiyorum ben
bide jason kidd[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
J-will - gasol[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
nash gitmeden önce nash-nowitzki severdim.bi ara robinson-duncan vardı ikiz kuleler yıkıldı onlarda =P sonra tabiiki shaq-kobe vardı simdilik pek yok gibi.ha aslında netsde carter-kidd olabilir de cok öne cıkmıyolar 2li olarak genelde bireysel
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 25 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
Garnett - Kobe

"to Garnett, back to Kobe, yeahhhhh"

Spikerin coştuğu an..

o allstar macini hic unutmam hatta o hareketin videosu var bende izleyip izleyip hatirliorum o maci
neyse bence kidd-martin eski ama unutulmaz bir ikili
Mesaj tarihi:
allstar dersen aklima direk mcgrady-backboard ikilisi geliyor :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
Kidd - Carter.. $uan bile tam performansla oynamamalarina ragmen maclari izlemekten super zevk veriyolar, bir de %100 oynadiklarinda vazgecilmez ikili olup buyuk ba$arilara imza atacaklarini du$unuyorum, bunu Utah Jazz'a kar$i oynadiklari macta da kanitladilar..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
  • Yeni Oluştur...