Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 kameralı telefon aldığım günden beri kayıt kuyut tutarım. 2013 nisandan kasıma kadar olan kısım yok. geri kalan tüm arşiv duruyo. ya telefonu yedeklerken o dosyayı kopyalamadım ki çok düşük bir şans. ya bilgisayara geçirmedim ki o da düşük şans, ya da garip bişeyler döndü. resmen atlıyo tarih 2013 marttan kasıma. bakabileceğim bir ortam da yok hem bilgisayarı hem blackberry vardı o zamanlar ikisini de burda sattım asd. kimse fotoların falan burada demedi bilemedim napılır. soğuk su içicez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 google photos ya da iclouda da atmadın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 baya foto var ya. öyle bi sistemim yok. telefondan bilgisayara atarım hem bilgisyarda hem hd de tutarım bilg değiştirince hdden yeni bilge aktarırım ama hdde yine durur bilmiyorum nasıl oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 napıcan salla sanki açıp bakıyon 2013 mart kasım arası ne çekmişim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ara sıra nostalji döndürüyorum ya. gezi zamanı falan gitmiş ona üzüldüm. yoksa o tarihler çok aktif zamanlarım değildi zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar