in_the_end Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkadaşlar bugün wow un cd sini aldım 4 cd ilk cd den installerı başlatıyorum fakat 2 ci cd yi takmamı istediğinde ben takıp ok ye basıyorum ama hiç bişi olmuyo devam etmiyo gene 2. cd yi tak diye uyarı çıkıyo aaaaaaaaaa nası yükleyecem ben bu oyunu en geç yarına yükleyemezsem çıldırırım hayır olmazsa verdiğim paraya da yanarım ahuahu en acilinden yardım istiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 CD'nin içindeki dosyaları bir dizine at, oradan install'ı çalıştır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
in_the_end Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 efet işe yaradı teşşekkürler yüklemeyi başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar