Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moonwalk

Predator

Öne çıkan mesajlar

Bu nasıl bişeydir ya heuehe insanın yapması olanaksız gibide Michael Jackson abimiz döktürmüş valla. İzlemeye değer

http://www.compfused.com/directlink/525/[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone
I don't care about anyone or anything but me
Goddamn I love me
Sosyal ağlarda paylaş

Moonwalk tamamda o yere kadar eğilme hareketi ciddi şaibeli yanlız ben mümkünat göremiyom eheueh belki bacakların alt kısmındaki kaslar aşırı güçlense diycemde ciddi şaibeli[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away
I don't care about anyone
I don't care about anyone or anything but me
Goddamn I love me

[Bu mesaj Predator- tarafından 01 Şubat 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi en sevdiim hareketleri moonwalk ve yere eilmesidir. moonwalk biraz mantıklı da yere eilme hareketini nası yapıo ya yuh! kesin bi hilesi fln vardır. bi de moonwalk yaparken kafasını mal gibi öne çıkarmasa..

not: yan moonwalk bayaa berbat[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

o yatma olayı bildigim kadarıyla vucudunun bi yerıne elbiseın altına daha dorusu elektronık mıknatıs gıbın bısey koyuyolarmıs.diğer bi söylenti ise iple cekiyolarmıs[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 01 Şubat 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
hadi ya o onları gerçekten yapıyomuydu hehe :p

yanındaki tüm dansçılar iplerle yapıyor konserlerde falan. sadece kendisi gerçekten yapabiliyor..
michael jackson hastasıydım ortaokulda.. tüm kliplerini, filmlerini, herşeyini toplamıştım..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

öne eğilme olayını kendisi yapmadığı yıllar önce açıklanmıştı. ayakkabıya bir mekanizma yerleştirmişler ve adamı yere çiviliyor böylece dengede kalıyor. hatta bir sitede de düzeneğini görmüştüm bunun ama şimdi bulamayacağım heralde. yani diyeceğim şu ki boşuna gaz olmayın...[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...