Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Arkadaşlar merhaba, Quora gibi ama sadece benim soruları cevaplayacağım ve bu cevaplarımı yayınlayabileceğim bir site kurmak istiyorum. Bunu hazır paket halinde weeblyvari bir şekilde sağlayan bir site biliyor musunuz? Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ASK.FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sen yanit ver, biz sorariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ask.fm tarzı bişey mi arıyosun ? anonymous soru soruyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Biraz daha profesyonel bir şey arıyorum açıkçası. İş alanımla ilgili soru soracaklar ben de cevaplarıyla bir yazı dizisi gibi bir şeyler yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sen kişiye özel istiyorsun anladığım kadarıyla, sorulan sorular sadece senin erişebileceğin bir havuza birikecek sen de oradan seçip yanıtlayacaksın? yoksa kamuya açık şekilde soruyu soracaklar sen de altına cevap yazacaksın? ikincisi için herhangi bir blog şablonu bile işini görür de ötekisi ticket ve türevi uygulamalara giriyor ki onlarda "şu tarihte sorunuz cevaplandı" gibi bildirim de gider kullanıcıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar