arar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 var mı böyle bir olay bu makinelerde?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hangi makine senin makina ? bildigim kadarıya ki ben fujitsu kullanıyorum onda reset veya format atma gibi bi secenek var.. senin kullandıgın makinaya bakar o[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Benim makinada (HP) pili çıkanrınca oralarda bir yerlerde küçücük mavi bir deliği ince kalem ucuyla ya da toplu iğne ile basında başlangıç ayarlarına geri dönüyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nikon coolpix 2200. bir de, hangi menü seçeneğinin içinde bu reset? makina makinaya benzer ondan soruyorum :)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 genellikle bi menu icinde olmaz o kendi başına bi menu başlıgıdır. ingilizce ise " reset to factory setting " diye bi ibare olabilir.. ya sen factory ile ilgili bi sey gorursen bas gitsin.. bana güven :D[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tamamdır buldum, teşekkürler. iyi bir bakan kör olduğumu anlamama yardım etti ayrıca bu olay.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar