-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hiç futbol oyunu bulamadım,sizin oynadğınız bildiğiniz güzel futbol oyunları varmı[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
arar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 super sidekicks 1 tokuten ou favorimdir benim. serinin kalanını beğenemedim pek... onun dışındaki oyunlar da kendini tekrarlıyor. bi de "GOAL! GOAL!" var fena olmayan.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 super sidekicks gelio aklıma sadece bi de reelde makinelerle oynanan topa vurduğun oyun ownage bişiy hehe.(makinenin altında top var şut çekerken vuruosun ona göre atıyor)[signature][hline]kaçın! burizası var!
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Neo-geo Cup 98 - The Road to the Victory var.[signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu sidekicks te seslendirme yapan adam ercan taner yahu :) gol olunca bağırıyo dikkat edin aynı ercan taner GOOOEEEEEEAAAAAAALLLLL[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
evilhead Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Super Sidekicks 3 bence. Neo Geo Cup ile aynı zaten.
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Neo-geo Cup 98 gerçekten güzel birde çok güzel süper vuruşlu oyun var adı dream soccer adamlar iyi oynayınca ateşleniyor vede süper şut çekior şutlar yandaki cameraman lara gelince yere düşüyorlar :) :) :)[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski
Öne çıkan mesajlar