Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Amcamlar gene süfer klip yapmış.. şarkı da güsel.. sizin yorumlarınızı da merak ettim.. nedir? beğendiniz mi?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 süper tam gaz devam etsinler[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bende baya beğend,m[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 aşık oldum resmen... klip basit ama inanılmaz...Şarkı desen zaten RHCP klasiği gibi.... yani ne diyim 4-4 lük...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Klibin sonunda One Mnute Sculptures diye bir şeyden esinlenilmiştir deniyo, gerçekten güzel bi klip, eğleniyorsunuz şarkıyı dinlerken :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bekliyoruz artık 2005 gelişlerini çok var ama 2 sene aslında geçer hemencecik ulen her gelicek grup için böle diom sora gitmiyorum o da enteresan tabe[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: jankis, 10 Şubat 2003 00:09 tarihinde demiş ki: bekliyoruz artık 2005 gelişlerini çok var ama 2 sene aslında geçer hemencecik ulen her gelicek grup için böle diom sora gitmiyorum o da enteresan tabe[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. 2005 te avrupa turnesine cikiyolar ama turkiyeye gelirlermi? gelirlerse sahane olur gelmezlerse bile artik o zmn yunanistana fln gelirler bizde oraya gideriz:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 gelicez dediler gelmeyen aha böle olsun[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 gelicekler diye biliyorum... en azından infoda(bkz. cnbc-e) baterist öle demişti:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 2005 diince aklıma Star Wars gelio offf :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 benim aklıma da tekrar blind guardianın gelcee geliyo (hansi söz verdi! sözünü tutmayan na böle olsun!)[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bugün x kere izledim süper ya adamların tarzına hastayım yıllardır hiç bozulmadı..[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 nası 2004 olsun daha çekilmeye başlanmadı ki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ama isterseniz sw başka bi zaman ve başka bi platformda konuşulsun ;) *!gameshow aklına gelir ve derin bir iç geçirerek saygıyla anar*[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 şarkı harika. klibi dahada harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar