Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Hot Chili Peppers- Can't Stop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amcamlar gene süfer klip yapmış.. şarkı da güsel.. sizin yorumlarınızı da merak ettim.. nedir? beğendiniz mi?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Mesaj tarihi:
aşık oldum resmen... klip basit ama inanılmaz...Şarkı desen zaten RHCP klasiği gibi.... yani ne diyim 4-4 lük...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Mesaj tarihi:
Klibin sonunda One Mnute Sculptures diye bir şeyden esinlenilmiştir deniyo, gerçekten güzel bi klip, eğleniyorsunuz şarkıyı dinlerken :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
bekliyoruz artık 2005 gelişlerini
çok var ama 2 sene aslında geçer hemencecik

ulen her gelicek grup için böle diom sora gitmiyorum o da enteresan tabe[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 10 Şubat 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
bekliyoruz artık 2005 gelişlerini
çok var ama 2 sene aslında geçer hemencecik

ulen her gelicek grup için böle diom sora gitmiyorum o da enteresan tabe[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

2005 te avrupa turnesine cikiyolar ama turkiyeye gelirlermi?
gelirlerse sahane olur gelmezlerse bile artik o zmn yunanistana fln gelirler bizde oraya gideriz:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
gelicez dediler
gelmeyen aha böle olsun[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
gelicekler diye biliyorum... en azından infoda(bkz. cnbc-e) baterist öle demişti:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Mesaj tarihi:
bugün x kere izledim
süper ya
adamların tarzına hastayım
yıllardır hiç bozulmadı..[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Mesaj tarihi:
nası 2004 olsun daha çekilmeye başlanmadı ki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
ama isterseniz sw başka bi zaman ve başka bi platformda konuşulsun ;)

*!gameshow aklına gelir ve derin bir iç geçirerek saygıyla anar*[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
  • Yeni Oluştur...