BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Girişle pek alakası yoktu şu ana kadar Wala Giriş daha bi Etkileyicydi sanki. Bİ eleman var muhtemelen uzayı. Kanı yeşil falan. İnsanların şekline/görüntüsüne bürünebiliyo.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet uzaylı. Bu doktorlar var. hepsi muhtemelen uzaylılarla yapılan bir işbirliği sonucunda kopyalanmış falan. Hepsi böyle bir uzaylı işinde çalışıyor ve bu uzaylı bunlar başaramadığı için hepsini öldürüo.. O buzulun üstünde düşen ufodan çıktı uzaylı off[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet girişle alakasız gibi baya:) gaz olmuştum ne güzel ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 adam kaç kattan aşağı atlıyo koşup gidiyo mulder'a bi araba değiyo bitiyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ohannesss!!!! bölüm dehşet ya[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 olamaaaaaaaaaaaaaaazzz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 OHA OHA MULDERIN KIZ KARDEŞİİ[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kardeşi yannız o camdan aşşağı atlayıp koşmaya devam eden adamın yanındaydı farkettiyseniz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ABi olaya bakarmısn ya Mulderın Kız kardeşi çıktı geldi. Adam kaç senedir kız kardeşini arıyo bulmaya çalışıyo kaç tane ufo dosyasyı ıncelıyo bu yuzden ufo bılmecelerı yuzunden kafayı yıyıo ve Çat diye çıkıp Babasının evinde buluyo kız kardeşini. Bu arad a bölüm çok ço ksaglam.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 heh bölüm harbi süpermiş umarım millet izliyodur ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yaaaa bu kesin "to be continued" olcak ben burda ölüp bitçem..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 olamaz abi ya muazzam bi bölüm ya, scullynin ayakkabılar teker teker gidio bu arada :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Eet ona dikkat ettim bende ama şimdi de düşünmeye başladım o Herkesin kılıgına donusebılen adamın bı oyunumu buda? Bu arada Skinner kesin kovucak mulderı :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 skinner kovmicak ta bence de kızkardeşinin kılığına girmiş biridir[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi böle to be continued olmaz ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hhhhaahaaaaHHAAAYIIIIRRRRRR[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 HAAAAAAAAAAAAAAAYIRR ABIII YAPMA BUNU BANA YA[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 walla ben sovereign'den biliyorum banane sölesin devamını:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ABIII offf abi off mmuhteşem yaaa.. adamın tipi çok komik 2 adamın hepsini bulup mikeceği çoktan belliydi 3 mal gardiyan aptalsın aptalsın aptalsın 4 niye her seferinde telefon duyulmaz oluyo bu kadar da tesadüf olmaz 5 küçük uzaylı evidence'ı nereye götürüldü nasıl incelenecek 6 kız kardeşi gerçek 7 kız kardeşi baya yardımcı olcak 8 mulder allahın bzuunda nasıl end up edecek 9 scully bu durumdan nasıl kurtulacak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yanlız şöyle muhteşem bişey daha var: hepsi haftaya diil hepsi YARINA!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Angelus, 02 Haziran 2004 01:04 tarihinde demiş ki: walla ben sovereign'den biliyorum banane sölesin devamını:) RAnger baba, eğer yanlış hatırlamıyosam ultimayı bana öğreten ve sananede senin eval intini 100leyen adam sensin ve benim :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bi de o reklam sırasında atılan 10 mesaj, 30 saniyelik bir zaman aralığında atıldı :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bölüm Dehşetti tek kelimeyle ama hala bitmedi Yarını sabırsızlıkla beklıyorum. Yanlız İntro'da Mulderın Küvetteki halini hatırlayın yani orada bi nevi Sondan görüntüler gösterdi. Yani Muldera Bişey olacak.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu arada X Files İlk II Partlık bölümünü sundu. Yani season 1'ın başından beri şu ana kadar Gösterilen ilk İkişer kısımlık bölümdü bu geceki. Bundan sora daha çok olacak böyle heyecandan gebercez :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar