BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Evet tekrarı demeye çalışmışım orada olmamış =) İzlicem mutlaka[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 İzledim az önce gecen haftakı bolumun tekrarını. Guzel bolumdu. X-Files ve devamı icin ciddi ve ızlenılmesı gereken bı bolumdu kesınlıkle. Cunku dızının başı oluşu gıdı$atıyla ılgılı bılgıler vs vardı. SPOILER(Spoiler tagı calısmıyo bende) Yanlız Mr X'in neden tam ölürken kanıyla yere SRSG yada SRGS mıydı bole bısı yazdıgını anlamadım? Açılımı neydi... [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 23 Ekim 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Secretary of bilmemne. Dizinin sonunda mulder sarışın bir hatun ile konuşuyor ya. Hatun buna resim felan verio. Orda kadının çıktığı kapının üstünde ölen adamın yazdığı kısaltmanın açılımı yazıyordu. Bu işaretlenme olayını pek anlamadım gerçi ama güzel bölümmüş.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 brr korkunctu bu bolum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 urkutucuydu ya, clockwork orange i hatirlatti nedense bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 simdiye kadar izledigim en kotu ve en sikici x-files bolumuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kounşmak isteyen varmı bu bolumle ilgili?kim kimin babasıymış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yine guzel bi bolum gibi gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 scully' nin hastasiyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 gene xfiles sitesini kaybettim heh biri verebilirmi bu arada bundan onceki bolum neydi ayin 24 unde yayinlanan hatirlayamadim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bu değil bi önceki bölüm beni öyle gerdiki hançerimi yastığımın altına koyup uyudum öyle ''ya benim başımna gelirse yada penceremden bakarlarsa'' denecek tarzdan bir bölümde değildi alakasız küçük bi kasabada geçiyordu ama öyle gerdi ve midemi bulandırdıki rahat uyuyamadım. Bölüm amerikadaki iç savaştan beri akraba evliliği ile neslini sürdüren bir aile ile ilgiliydi. Kusucam sanırım....uzun süredir ilk defa birşeyi izlerken surat ifadem ekşidi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 haaa hatirladim tamam su en basta bebek gomuyolar lol ben o bolumce feci baymi$tim ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 baya guzel bolumdu, bide yeni sezona gectiler galibai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eh iste diyorum bu bolume.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Psikolojik resimli bolumde yani son bolum oluyor sanırsam .. Adı ne bilen varmı bolumun ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 O piskopat herif geçen yıl bir gerilim filminde oynamıştı galiba. Gözler böyle yatay gidip geliyor, hasta herif valla :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gözler süper ya scully bakınca kımıl kımıl oynadı hele. Buarada Scully olayı bilimsel açıklamak için çırpınırken, Mulderın sırıtarak ''hı hı hı tamam oldu canım geçecek'' tarzı bakışıda öldürdü beni heeh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 scully'yi bu ucubeleri ortaya cikaramasin diye mulder'in yanina verdiklerini dusunuorum ben ciddi ciddi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hayir yeni sezona geceli cok oldu su uzayli bi elemanin oldurulmesi yeni sezondu bolum cok guzeldi ama artik surekli ayni seyleri gormekten biktim scullyde bikerede bi olaya tibben yaklasmasin ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben neden bilmiyom böyle bir program oldunu :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 program?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şimdi yayında olan bölüm manyak.. estetik cerrah laserle kadının kafayı deldi oha dedim..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 abi ne manyak, ne kanlı bölümdü ya.Angel da aynen kanlı bi bölümdü.Valla b, fena oldum ikisini de izleyince.Bi de tam mantığını anlayan var mı bu bölümün?iyi hoş kesip biçiyolar da...[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 adam 5 kisiyi oldurerek kendine yeni bir yuz yapiyor biraz sacma ama guzel bolumdu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben bunu bi yerden hatırlıyom ama du bakalım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar