cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 resimi boşverde mulder uzaya kaçacak olan uzaylıyla beraber gidip kardeşini mi kurtarıcak acaba? (OHA) :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Denizaltının üstü buzdan çıkmış çok süperdi.. Bu arada dünki bölümün başında niye sıcak suya konmaması gerektiğini de anladık :) Koduuuum virüsü soğuması lazım. Uzaylıya çok gıcık olmaya başladım. Ölmüş olması gerekiyodu?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kıl oldum uzaylıya ya ama kızkardeşi yaşıyomuş ya yeter[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ah ah.. Herkes birbirini kurtarıo hehe[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yanlız o adamın uzaylı olduğunu anlaması baya akıllıcaydı hehe helal mulder! bi de babasına o haberi verirken çok acıdım adama zavallı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Humm Sonuç olarak Mulder Kız kardeşinin Yaşadığını öğrendi. Ayrıca EN sonda dediği gibi Mulderın Uzaylılara ve Aramayı sürdürmeye olan inancı arttı. Scully'nin ise Mantıga ve bilime Olan ınancı arttı. "Mulder'ı kuratan şey bilidimdi." dedi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Yine muhteşem yine muhteşem! Evden cafeye cafeden eve mekik dokuyorum. Ama değiyor bu dizi için, harikaydı gerçekten! Gerçek orada bir yerde![signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 [signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Değer baba değer :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 büyük gece geliyor... :lol:[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gorunmeyıp hamıle kalan hayvanlar.. fantezı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villa_lobus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bence hayvanları gizliden mulder beceriodur 8-)[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bidakka.. bu thread 20 sayfaydı ve benim ve Angelus'un bir sürü postu vardı??!?! nereye kayboldu postlar??[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 benim de sabah açtığım bi topic silinmiş sanırım geri alınma oldu[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi dünkü bölümde uyuya kaldım hep yatarken izliorum. Ne oldu sonunda? Uzaylılar mı bunları kaçırıp bebeklerini çaliomuş ne oluomuş?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 goril işaret diliyle bebek,uçmak,ışık kelimelerini anlattı bunlara sonra bu hayvanlar kaçıp milleti öldürüyo diye hayvanat bahçesine gelen yardımlar kesildi,gorilin eğitmeni gorili başka bi yere götürmek istedi ,mulder buldu gorili goril mulder'a işaret diliyle insan insanı kurtarır dedi sonra büyük bi ışık çıktı goril kayboldu sonra yine alakasız bi yerde ortaya çıktı,goril öldü sonunu hatırlamıyorum tam:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 YA! ahaha abi onları biliom yani gorilin kaybolmasından sonraki bölüm lazım bana :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 goril bi otoyolda ortaya çıkıyo hayvanat bahçesine dönmeye çalışırken yolda bi araba çarpıyo gorile goril ölüyo işte goril mulder'a kaybolmadan önce işaret diliyle insan insanı kurtarır diyo işte şöle bişi var bu uzaylılar hayvanları kaçırıp bebeklerini alıyolar,soyları tükenmesin diye, bi anlamda nuhun gemisi gibi bişi:) sonra işte mulder içinden diyo; acaba uzaylılar insan soyunu da yokolmaktan kurtaracak mı? öyle bişiler diyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bence uzaylı dediği o gorilin başka bir insan soyu, uzayda bir başka gezegende yaşayanlar, ortalık karışınca kurtarcaklar.. (bu arada dünden beri 3-4 mesajım silinmiş, kim siliyor bu mesajları!!!)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 silinmemiş,sanırım forum geriye alınmış emin değilim tabi[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sonunda uyuya kalıyorum hep..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 :) bugünkü bölümde güzelse süper bi x-files haftası olmuş olacak:) bu sefer uyuma apache:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Tamam abi bu haftayi resmen ****** X FILES HAFTASI ****** olarak ilan ediyorum. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar! PS: süper bölüm.. gemi memi filedelfiya projesi.. Uzaylı teknolojisi.. Görünmez gemiler falan of of of[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hmm.. tuvaletten su içmek... ben akşam yemeğinde ne yemiştim? lanet..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu aksam saat kacta baslıyor?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar