lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bi yol gösterin?[signature][hline]LuciferTR
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar şimdi bunu çekin sonra açın rar la knightonline.exe yi çıkartın masa üstüne exe yi oyunu kurduğunuz yere atın (Ör: C:Program FilesKnightonline) sonra açın ordaki server.ini yi [Version] Files=*.*** yazan yeri son versiyon numarasıyla deyiştirin bu sonuncusu gerekli deyil çok ama Launcher dan açmaya kalkarsanız update etmeye kalmasın diye son surum neyse yazın..... oynayın onunda nasıl olacağını öylemem sır P:[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 malesef verdigin siteden download yapmiyor :( bende açilio yüklemio dosya yükleme yazio kalio:([signature][hline]LuciferTR
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 off unuttum ya direk çekemessiniz.. http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin...[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lan osuracam ama hea indirdik 1279 u içinden bi halt çıkmadı napcam ben bunu?
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biraz daha açıklayıcı olurmusun sorun nerde? yukarda anlattıgım gibi [signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama [Bu mesaj Thadeus tarafından 27 Ocak 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 official ftp sitesinden indirdik 1279 zipi 800 küsür kblik bi dalga ama içi boş. napıcam şimdi ben bunu?
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 4 post yukarda bak ne yazdık! indir bu aşadakini o dosyada sorun var...[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me!
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ??? ben şu an oynamaktayım tabi vendor mod da :P[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me!
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya sen oynuyosundur orası kesin ama yarın öbür gün benim karakterlede oynuyo olursan diye sordum temiz mi diye net ortamı sonuçla kollamak gerekiyo.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ama olmazki ya bu patch nedir abicim lost xp lost xp damage yiyoruz lost xp diyo. vurdugumuz damage ı göremiyoruz neye atack verdigimizi göremiyoruz.
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Hasanmezarci, 27 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ya sen oynuyosundur orası kesin ama yarın öbür gün benim karakterlede oynuyo olursan diye sordum temiz mi diye net ortamı sonuçla kollamak gerekiyo. Güzel bir soru...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadashlar knightonline dısından update yuklerken dikkat edin keylogger olaylarna bu arada dısardan zip download edip kurduunuzda oyun icindeki ini file ını notepadle acıp versiyon numarasını da son versiyon update numarası olarak deishtirin yoksa launcher tekrar update etmeye kalkar eger oyunu launcher la acıosanız[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi bi kaynak[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
ExTaSy_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kardes peki bütün yamaları hızlı cekmek icin nereye tıkırdatalım :)???
tokico Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben bu yamayı 88 saatte çekerim ancak zuhahahuauhuah lan o kadar yaşayacağım meçhul
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 link patlamis biri bana gonderebilirmi patchi yani sadece Knight Online.exe yi[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code]
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yokmu yollayan bleed82us@hotmail.com[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code]
Öne çıkan mesajlar