Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Özelden bir arkadaş oyunu update etmekle ilgili yardım istemiş. Ona mensuben açtım başlığı... Oyunu update etmenin en kolay yolu "C:Program FilesKnightOnlineLauncher.exe" dosyasını çalıştırmak. Bu program oyunu kendi kendine update eder. Ama uzun yolunu seçmek istiyorsanız burayı tıkırdatarak oyunun 1.279 patchini çekip kurabilirsiniz. Update ile ilgili başka soru varsa buraya alalım. Konuyu lütfen patlatmayalımki update ile ilgili sorunu olan arkadaşlar gereken yardımı burada bizlerden alabilsinler. :lol: Dibine dibine : Oyunun 1.279 yamasını daha hızlı çekmek için tıkırdatalım [signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Ocak 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Ocak 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 LAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞNNNNNNNNNNNN YAŞAAAAAĞĞĞĞĞĞ BEEEEEEEEEE Deminden beri knight online Forumunda FTP serverinin adreswini arıyodum :D:D:D:D uffff kaymaklı kadayıf gibi gitti beaaaaahhhhhhhhhhh[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Ocak 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fatih char konusunu değiştirmek için daha iyi bir konu açabilirdin muhahahahhaahha[signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 :lol:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu konuyu patlatmayalım...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Galiba çok sayıda download yapılıyo şu an. Download hızı 384Bytes Herhalde rahatladıktan sonra, launcherdan da update edebilirsiniz.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 her şeyin bomba fatih muhahahha :Pp[signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Canabis'e artık takılamıyorsun galiba iskoç? Yeni hedefin benmiyim? Patlattığın o kadar konu yetmedi, insanlara yardım olsun diye açtığımız konularıdamı patlatıyorsun ? Ne diyim... Size yakışır... [signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Ocak 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben indirdim zipi açamıyorum hasarı diyooo.. 3-4 kere denedim herseferinde aynısı saglam olarak indiren biri var sa biri bir başka yere upload etsin[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2 weaks
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 başka yere upload ediyorum. yazıcam adresi az sonra...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
iskocyaLI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yardımla yalan soylemenin ne alakası var? salak salak konuşma hedefim faln değilsin. yalancılıgına sasırıyorum sadece bu kadar insana yalan konuşmaya hakkın yok delikanlı ol diyorum sana.. iyi bak kendine bir daha konu yazmıyacağım senin yalan dolan şeylerine. bye allaha emanet ol.[signature][hline]Name:iskocyaLI Nation:Magician Job:Flame LeveL:56 CLan:Knights Server: ares
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Amin.. Sende Allah'a emanet ol. Buradaki kişiler benim söylediklerimin doğruluğunu yaşayarak öğrendiler. Üzülme sen..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Oyunun 1.279 yamasını daha hızlı çekmek için tıkırdatalım :lol:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Vardı artık yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam bi yerlerde n00b bi orc olması lazım. Oyuna ilk diezde başlamıştım.. O zamandan kalma vardı galiba..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu patlatmayayım sana pm atayım. Hatta varsa msni söyle oradan konuşalım.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Oyunun 1.279 yamasını daha hızlı çekmek için tıkırdatalım :lol: Allah razi olsun dun gece update geldiğincen beri buyuzden bekliyorum. Tum cafe ellerinden oper :P[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2 weaks
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 [email protected] (Listesine ekleyen arkadaşlar mutlaka özelden haber versin. Yoksa engellemeyi kaldırmıyorum)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Thadeus, 27 Ocak 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Oyunun 1.279 yamasını daha hızlı çekmek için tıkırdatalım :lol: Allah razi olsun dun gece update geldiğincen beri buyuzden bekliyorum. Tum cafe ellerinden oper :P Eheh.. Bende gözlerinden öperim :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
bzxy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Valla Ustad Cok saol. Mübarek bi insansın..Bide Silah upgtate'leri hakkında bi bilqin var mı ? Bi Sialhı nasıl +6 yapabilirim..
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Dosyada bir arıza var. Daha doğrusu extract koruması var. Düzeltip tekrar upload edicem... [signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya arkadaslar benim sorun cook buyuk bende kurulu version 1.264 ben launcherden patch indirmek istedigimde downloding vers 1.276 diyor ve yarıya geldiginde hiç ilerlemiyom aradan yarım saat geciyor gene aynı fakat ctrl+ alt +del yaptııgımda yanıt vermiyor yazıyo acaba ben 1.279 u ftp den yuklemek için diger patch leride yuklemeli miyim yoksa sadece 1.279u yuklesem yeter mi birde dosya(ları) yukledigimde rar halinde dursa yeter mi yoksa onları gerekli dosyalara atacam mı lutfen beni cevapsız bırak mayınkafa yıcem yaa
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sadece launcheri aç ve bekle. O kendi kendine update eder. Ama 1.264 ten update etmesi, bağlantının bu haliyle yaklaşık 2 saat sürer. Tabi bu süre içerisinde launcher, time expired olmazsa..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 peki ben ftp den indirsem nası olacak ?? sırayla hepsini indirecem mi 65 66 67 68 69 diye sonra hepsini teker teker extract mı edecem o zman olur mu peki bir de 1.279 yukleyince oyuna girebilcem mi
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sadece 1.279 çekersen yeter. zaten içinde knightonline.exe dosyaları var onları eski .exe dosyalarının yerine kopyalıyorsun. Update olayı bu kadarlık bi işlem ama bi sorun var. ftp den çektiğimiz dosyalardaki knightonline.exe dosyasını extract edemiyoruz. extract koruması var... Onu bi şekilde çözmeye çalışıyorum. Sizde bi taraftan o dosyayı extract etmeyi denerseniz iyi olur. İnşallah başarırız..[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Ocak 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar