eyimen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeni Kamigawa uzantisi hepimize hayirli olsun. Bence ilk 5 soyle olur: 1-Shining Shoal 2-Iwamori of the Open Fist 3-Isao, Enlightened Bushi 4-Genju of the Spires 5-Hokori, Dust Drinker Shining Shoal: Bence Shoal'larin en iyisi. Beyaz'a direct damage imkani veriyor harika. Iwamori of the Open Fist: Standard icin anlamsiz bi kart. Ortalik Legend kayniyor. Fakat extended'da kullanimi olabilir. 4 mana 5/5 trample iyidir. Isao, Enlightened Bushi: Conuterlanamayan 2/1 creature, bi de regeneresi var. Girdi mi cikmaz oyundan. Maviye karsi iyi. Genju of the Spires: 3 manaya trample olmadan Ball Lightning gibi. Fakat sonucta land olse bile genju ele geri donuyor. Her zaman tehdit olusturur bence. Bi ihtimal RDW'e girebilir(ext rotation'dan sonra) Hokori, Dust Drinker: Iste type 2'da WW olursa eger, bu kartta o deckte olur. Hafiften bi armageddon etkisi yaratiyor. Tabii Ravager cikana kadar beklicez. Iste o zaman WW bu kartin uzerine kurulabilir. Siz de tahminlerinizi yazin. Paylasalim.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Selamlar, Şimdilik tahminlerimi kendime saklıyorum fakat bahsettiğin kartlar ve WW üzerine yorumumu ekleyeyim. Shining Shoal ve Hokori, Dust Drinker bir aradayken, ana destene bir de Ghostly Prison koyarsan WW birden bire Mono White Control'e dönüyor. Şu an bile yapıp oynamak isterdim. Ya bir de Kai Budde bir kaç kart üzerine resmen saçmalamış BrainBurst'te, kaale almayın. Sözüm ona manipülasyon yapıyor. :) Bu arada, Raging Goblin, Myojin of infinite Rage ve Blazing Shoal ile ilk turda bitirmenin mümkün olduğunu bilmek çok ilginç bir durum. Daha önce yine Tempest Block'da Dark Ritual, Hatred, Raging Goblin ve Lotus Petal ile mümkündü bu olay; ama bu sefer Raging Goblin set dışında olduğu için blokta mümkün değil, tüh tüh! :) Bir de şu var, yakında T2 turnuvalar başlıyor. Ben olsam abugames.com ve shuffleandcut.com'un adresini iyi bellerdim. kart getirtmek farz oldu. İyi başladık, yorumlara devam edelim. Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben bikac bisey eklemek istiyorum, Isao, Enlightened Bushi dumbeleginin 2 Bushidosu var (bu ninjalar osmanli tokadini nerde ogrendiler lamn?) bu nedir yani olmez kalkmaz anca sacrifice ettiricen bi sekilde, nasilsa yani buda neyse bakalim, kart getirtmek konusunda ebay den anlarim yada cabuk kaparim derseniz paypal tr ye olan blogunu kaldirdi, international bi hesap acarsaniz HSBC gibi bi bankadan ebayden cok rahatlikla alisveris yapabilirsiniz fakat sunu da ekliyeyim kesinlikle oyle gorundugu gibi satiyorum saattim yeri degil ve almak istediginiz urunu almak icin gereken ne kadarsa veririm dusuncesini de silin kafanizdan cunku ebayde onemli olan para degil sadece zamandir...simdilik bu kadar...gorusmek uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bence Blazing Shoal ve Ishi Ishi ayri ayri is yapabilirler (adindan belli zaten :P) Kart isteyen olursa ben kartlarin buyuk bi cogunlugunu temin edebilirim. Elimde su an bayaa bi CoK karti war[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Güzel yaa benim ww iyi olcak o zaman :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 haluk FOIL Kokusho var mi? 4 lemeye calisiyorum :D sagolsun ebay abisi cok yardimci oluyor :p umezawa da fena girmedi hani... ha bide yari mogg fanatic geldi kisaca disciple a cozum geldi, buda iyi olacak ...berkin demek istedigini anlamadim abi hadi mountain goblin 2 mox goblin attack shoal for 10, 10+1=11 nasil gg oluyor anliyamadim? [Bu mesaj _azazel_ tarafından 27 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bende anlamamıstım, sordum berkine demek istedigi suymus, elden Mountain, Raging, 2x Shoal, 2x Miyojin gelicek, o sekilde 21 vurucak first turn gg.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok az karta baktım, Isao ya benim oyum[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Levent, 27 Ocak 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Bende anlamamıstım, sordum berkine demek istedigi suymus, elden Mountain, Raging, 2x Shoal, 2x Miyojin gelicek, o sekilde 21 vurucak first turn gg. Onu hesaplamislar, 381'de 1 mi neymis. Artik isteyen kursun decki 381 oyun bekler. He he...[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Oyobi Who Split the Heavens Frostling Ink-Eyes, Servant of Oni ben bunları beğendim kırmızı da avrdı bir şeyler daha da unuttum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 e yani berkin allah canini almasin o neymis be, fantazi dunyasi :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 e bu arada bu listede setteki en guclu yaratiklardan biri olan Yukora yok... kart deli gibi kapisiliyor... [Bu mesaj _azazel_ tarafından 28 Ocak 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: _azazel_, 27 Ocak 2005 23:14 tarihinde demiş ki: e yani berkin allah canini almasin o neymis be, fantazi dunyasi :)... Fantezi değil; ama mümkün. Bunu bilin yeter. Genel kültürdür, fazla bilgi göz çıkartmaz. Üzerine deste yapalım, hadi hobarey demedim zaten. İhtimalleri hesaplayanlara da selamlar ayrıca; gidip daha işe yarar şeyler hesaplasınlar. Örneğin: Destelere koyulabilir nitelikteki artifact hate kartları ile turnuva biçimlerine göre Ravager-Affinity'nin kazanma oranı arasındaki koreelasyon veya daha hesaplanası bir şey olarak, T2 için, Orchard-Alarm ve Ravager-Affinity destelerinin ortamdaki genel kombo/artifact kırıcılar karşısındaki etkinlikleri... Neyse yine Tempest Block'daki gibi blok içi First Turn Kill mümkün olamıyor. Orada Lotus Petal, Mountain, Raging Goblin, 2x Dark Ritual ve Hatred ile oluyordu. Bu da ek bilgi olsun. Gidip bunun da ihtimalini hesaplatmayın millete, işleri güçleri vardır. Yukora, the Prisoner fena değil; tamam kabul, iyi bir kart. Fakat sanırım etkin kullanım için 9th ed'i bekleyecek. Blackmail vs. ile daha güçlü ve mantıklı bir kullanıma sahip olacaktır. Zamanında oturttuğumuz bir konsept vardı; fakat oynayamadan setler T2'den çıktı. Benzer bir olaya tekrar girebiliriz belki. Düşük mana Cost, hızlı el denial ve sürekli/Tempolu hasar. Gerçi o zamanlar Unearth, Duress, Chimeric İdol (karıştırıyor olabilirim zamanları; ama hepsi orada iş yapar nitelikte) gibi muazzam bir kart vardı o deste için. Neyse, önümüzdeki setlere bakacağız. :)[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nasil fena degil abi burda ortalik shoal ve yukora diye yikiliyor...o karti 3. tur acmamislar sana :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehe unearth, duress, idol e kadar; will vardi abi :) yukaro bounce yiyince olan da mana producerlara oluyo tabi :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Var Baran'cıim Foil Kokusho istersen :)[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu setler (kamigawa blok, genel olarak) xtended'a çok kart vermez. yani kullanışlı olabilecek pek kart çarpmadı gözüme. ama fearie conclave yenive genju olabilir gibin duruyor :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya zatten setteki tek bounce echoing truth oda U/G dew, haluk bide kokushoyu satmak mi istiyorsun trade mi etmek istiyosun onu da yazarsan bide kactane var :) foil icin bi tane regular uzerine bisey daha verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cevap versenize lemn KOKUSHOCULAAR... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar