Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya beyler Bazı satıcılarda gördüğüm demonic figure yaklaşık 90s civarındaydı tam olarak ne işe yarıyor bilen varmı birisi 60 lvl warlock doom guard spell için dedi ama emin olmak istedim hazır konu açılmışken warlockta 40 lvl da nightmare questi var son class quest olarak doomguard ı nerden öğrenicez yada doom guard summon edebiliyomuyuz bi diğer sorumda bazı warlocklarda minyatür diablo görüyorum sanırım sırf espiri için koymuşlar oyuna onun için bi spell book mu satın almamız lazım yoksa bi yerlerden öğrenmemizmi gerekiyo şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mnin diablo collectors edition alanların sahip olabileceği bir pet. Doom guard summonlamak için ise 5 kişinin gerektiğini duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 diger dediklerini bilmiyorum ama miniatür diablo CE paketi alanların aldıkları pet olsa gerek[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ritual of Doom spell ini loot ladiktan sonra 5 kisi ile Doomguard summon etmenizi saglayan Reagent dir Demonic Fig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar