Xht Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Selamlar, Almanyadan bağlanan bir arkadaşım için bir oyun nedeniyle Türk bağlantısına ihtiyacım var, oyun için kullanılacak. Oyunun yurt dışına kapalı olduğunu biliyoruz o yüzden giremiyor. Bunun için VPN,proxy ve benzeri işlevler gerekiyor sanırım. Ne yapmamı veya hangi şirketi kullanmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 çabukvpn ayrıca verdiğin paranın %80 i su kaynaklarına bağış olarak gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 15 dakika falan denememiz mümkün müdür? Test amaçlı, sorun yaşanıcak mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Olabilir test edebilirsiniz... özelden ulaşabilirsiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ahh... ultimacılar nebulacılar...Editör senin kafan basar bu işlere bana da bi botnet ağı buluver 1-2 saldırılık parası neyse vereyim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Selamlar, Özelden mesajı gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Selam, Editör, mesajlarıma cevap vermiyor, başka alternatifimiz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Cyberghost diye bişey vardı burda da paylaşılmıştı. Ordan ülke ülke seçebiliyodun arayüzden. İşinizi görür o sanki. Neysde boşver türkiye yokmuş onda.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Türkiye IP'si üzerinden bağlanabilirse, problem yaşamayacaktır diye düşünüyoruz, oyun sunucusu maalesef yurt dışına kapatıyo kendini kafasına göre, bizim arkadaşda oyundan düşüyor habire. Türk DNS'leri kullandığında biraz daha düzeliyor ama yinede 400 ms civarına garip bir şekilde çıkıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 herzaman söylediğim gibi, pia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 al express vpn'i 30day refund var olmadi nord vpn derdim ama bu aralar memnun degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Selamlar, Hidemyass VPN sistemini denedim ancak steam sanırım problem çıkarıyor. Rust sunucusuna girdiğinde, direk hata mesajı cıkıyor Time Out diye. Çözümünü bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar